Προκλητική ανακοίνωση της Λάρισας για τον τερματοφύλακα του Ηρακλή: "Δεν μπορεί να πιάσει ούτε βαλσαμωμένο πουλί"

Την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ προκάλεσε δήλωση του τερματοφύλακα του Ηρακλή, Χουάντερσον ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του και ερωτηθείς αν ο Γηραιός θα καταφέρει να παραμείνει στη Super League απάντησε ότι « Ηρακλής δεν θα υποβιβαστεί. Θα παραμείνουμε στην κατηγορία, δεν είναι η ομάδα μας για αυτή τη βαθμολογική θέση που έχει μέχρι τώρα. Υπάρχουν άλλες ομάδες όπως ο Λεβαδειακός και η Λάρισα οι οποίες νομίζω είναι χειρότερες από εμάς και δε θα αντέξουν την πίεση».

NewsRoom 08/02/2017 | 20:00

Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας του Αλέξη Κούγια η οποία με ανακοίνωσή της μέσω facebook επιτίθεται στον Χουάντερσον λέγοντας αφ' ενός ότι ο ίδιος προσπάθησε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη τον Ιανουάριο και αφ' ετέρου ότι είναι τόσο κακός που «δεν μπορεί να πιάσει «ούτε βαλσαμωμένο πουλί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε δήλωση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ηρακλής, Χουάντερσον, περί του ότι δήθεν η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός έχουν χειρότερες ομάδες από τον Ηρακλή και δεν θα αντέξουν τη πίεση.

Θέλουμε αφενός μεν να τον ρωτήσουμε, γιατί, αφού θεωρεί την ΑΕΛ χειρότερη ομάδα, χτύπησε την πόρτα μας για να μεταγραφεί σε μας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφετέρου δε, να του δώσουμε μια συμβουλή: Αντί να κάνει κριτική στην ομάδα μας, στην οποία παρακαλούσε να μεταγραφεί, και καταλαβαίνουμε την πίκρα του γιατί τον απορρίψαμε για διαφόρους λόγους, καλά θα κάνει αν θέλει να σωθεί ο Ηρακλής να βελτιώσει την απόδοση του ως τερματοφύλακας, καθώς έχει δεχθεί μόνο 28 γκολ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (!!!), γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται, δε μπορεί να πιάσει ούτε βαλσαμωμένο πουλί.

Όσο για το αν η ομάδα μας αντέχει την πίεση, θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν βεβαίως ο Χουάντερσον με τον μάνατζερ του θα χτυπούν διάφορες πόρτες ομάδων Super League για να εξασφαλίσουν κάποιο συμβόλαιο.

Για την ώρα τον συμβουλεύουμε να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα της ΑΕΛ, του Ηρακλή, της Βέροιας και του Λεβαδειακού, αλλά και να του υπενθυμίσουμε τους 4 βαθμούς που έχουμε διαφορά αυτήν την στιγμή!».