Newsroom

Newsroom

Προκαλούν οι τούρκοι με δημοσίευμα για έλληνες τρομοκράτες

Ως “κάτι περισσότερο από ευφάνταστη συνωμοσιολογία” χαρακτήρισε το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Today’s Zaman ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών. Στο…

Ως “κάτι περισσότερο από ευφάνταστη συνωμοσιολογία” χαρακτήρισε το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Today’s Zaman ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών. Στο δημοσίευμα της η εφημερίδα, έκανε λόγο για «τρομοκράτες που υπό την προστασία της Ελλάδας ενδέχεται να επιτεθούν σε τουρκικά και αμερικανικά συμφέροντα».

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Κούτρας σχολίασε ότι «ο βαρύς φόρος αίματος που έχει πληρώσει η Ελλάδα στον αγώνα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας δεν επιτρέπει ούτε καν τον σχολιασμό ανάλογων δημοσιευμάτων, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της πλέον ευφάνταστης και δυσεξήγητης συνωμοσιολογίας, πολλώ δε μάλλον την διάψευση τους».

«Διερωτάται, βεβαίως, κανείς για τη σκοπιμότητα και τους στόχους που εξυπηρετεί η δημοσίευση άρθρων αντίστοιχου περιεχομένου, ακριβώς μία εβδομάδα μετά την επιτυχημένη επίσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στην Άγκυρα», πρόσθεσε.

H τουρκική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι οι ελληνικές αρχές παραβλέπουν ότι στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Λαύριο εκπαιδεύονται μέλη του επαναστατικού κόμματος απελευθέρωσης (DHKP/C). Επίσης σημειώνεται ότι από την πλευρά της Ελλάδος δε λαμβάνονται συγκεκριμένα μέτρα ούτως ώστε οι ύποπτοι να εκδοθούν στην Τουρκία. Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, απελαύνονται στη Συρία όπου προετοιμάζουν μία σειρά επιθέσεων με στόχους σε μεγάλες τουρκικές πόλεις.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…