Newsroom

Newsroom

Προκαλεί ξανά ο Σεφερλής: «Δεν εφηύρα τους ομοφυλόφιλους – Όλοι με αυτούς ασχολούνται» (video)

Προκαλούν για ακόμα μια φορά τα σχόλια του Μάρκου Σεφερλή 

seferlis

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή που θα κυκλοφορήσει σήμερα  στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», στάθηκε ικανή αφορμή για να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε αναφορά και στις σκληρές κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την σάτιρά του, ενώ επέλεξε για ακόμα μια φορά, να φυσικοποιήσει την χυδαία σάτιρα που κάνει στους ομοφυλόφιλους λέγοντας ότι «όλοι με αυτούς ασχολούνται».

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γεωργουσόπουλου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθεί να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιον ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί».

Κλείνοντας ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε: «Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλοφίλους, του μάγκες και του νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…