Προκαλεί ξανά ο Φουρθιώτης: Ο Μπάμπης «ομολόγησε έγκλημα που δεν έκανε για να μη σκοτώσουν το παιδί του»

Συνεχίζεται το «ξέπλυμα» του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν από την εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη

mpampis Medium

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης επιχειρεί ένα άνευ προηγουμένου ξέπλυμα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, επιμένοντας στη θεωρία ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν δολοφόνησε τη σύζυγό του Κάρολαϊν, αλλά αντιθέτως ομολόγησε το έγκλημα επειδή είναι θύμα εκβιασμού.

Συγκεκριμένα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αποκαλυπτικά που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, αναφέρεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «εκβιάστηκε για να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν έκανε για να μη σκοτώσουν το παιδί του».

Επίσης, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι την Κυριακή θα αποκαλύψει το όνομα του πραγματικού δολοφόνου.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που τα Αποκαλυπτικά δίνουν «άφεση» στον γυναικοκτόνο που σόκαρε την Ελλάδα με τη ψυχρότητα του εγκλήματός του.

Πάντως, παραμένει ανοιχτό το ερώτημα αν τα δημοσιεύματα των Αποκαλυπτικών πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από την πλευρά του Ανανγνωστόπουλου. Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο δράστης μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου φύλλου της εφημερίδας στον ΑΝΤ1, δεν πήρε  θέση.

«Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα, δε θα ήθελα να τοποθετηθώ», δήλωσε ο Μ.Αναγνωστόπουλος για τις δήθεν αποκαλύψεις του Μένιου, ωστόσο το σχόλιο του δικηγόρου για το ίδιο ζήτημα περιπλέκει την υπόθεση.

Ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ρωτήθηκε αν ο πελάτης του θα πάρει πίσω την ομολογία πως σκότωσε την Καρολάιν και δεν απέκλεισε ρητά το ενδεχόμενο απαντώντας χαρακτηριστικά…. «Δεν το ξέρω αυτό».

Οι προσεχείς «αποκαλύψεις» όμως του Μένιου Φουρθιώτη είναι πιθανό να οδηγήσουν και σε πλήρη ανατροπή της υπερασπιστικής γραμμής του κατηγορουμένου.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…