Προκαλεί τη νοημοσύνη μας ο Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα δω το Τζόκερ με τον γιο μου

Έκανε tweet λίγα λεπτά μετά την καυστική ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα προς το πρόσωπό του

ek xryso

Προκλητικός εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μέσα από την ανάρτηση που έκανε σήμερα σχετικά με το περιστατικό αστυνομικής παρέμβασης σε κινηματογράφο προκειμένου να απομακρυνθούν ανήλικοι από προβολή της ταινίας Τζόκερ.

«Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το #Τζόκερ», γράφει στην ανάρτησή του ο Χρυσοχοΐδης, λίγα λεπτά με τη σκληρή ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με την οποία τον κατηγορούσε ότι «την τάξη που δεν κατάφεραν να επιβάλουν τα όργανά της στο Γκόθαμ Σίτι, την αποκατέστησε τελικά το Σάββατο το βράδυ στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ ο κος Χρυσοχοίδης. Όχι παίζουμε…»

 
Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα συνόδευσε το σχόλιό του με μια εικόνα που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, όπου παρουσιάζεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κυνηγά τον εμβληματικό Τζόκερ (Χοακίν Φοίνιξ). 

Η προκλητική ανάρτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, λίγες ώρες μετά την ακραία κίνηση της ΕΛΑΣ να παρέμβει σε κινηματογραφική αίθουσα θα μπορούσε σε δεύτερη ανάγνωση να θεωρηθεί πάντως και «άδειασμα» όσων έδωσαν την εντολή στα αστυνομικά όργανα να παρέμβουν. Ωστόσο, αυτό θα φανεί και από τις μετέπειτα ενέργειές του.

Άλλωστε, στο υπουργείο Πολιτισμού, ήδη όπως όλα δείχνουν, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εξέτασης των προσώπων που φέρονται να ενημέρωσαν τις αρχές για την παρουσία ανηλίκων στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…