Προκαλεί ο Θεοχάρης: «Ζηλευτή» η θέση της Ελλάδας στους θανάτους του κορονοϊού! (Video)

Ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για... ζηλευτή θέση της Ελλάδας όσον αφορά τους θανάτους σε ευρωπαϊκό επίπεδο! 

NewsRoom 13/12/2020 | 21:24

Ο υπουργός Τουρισμού φαίνεται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, αφού με πανηγυρικό τρόπο ανακοίνωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται στην 30ή θέση στους θανάτους στην Ευρώπη, "σε μια ζηλευτή θέση"! Κι ας μετράμε 3.626 νεκρούς και πάνω από 1800 μόλις σε ένα μήνα...Η στάση του δυστυχώς δεν μας εκπλήσει πια, αφού πρόσφατα και ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε προβεί σε ένα παρόμοιο πανηγυρισμό σχετικά τον χαμηλότερο αριθμό νεκρών στην Ελλάδα σε σύγκριση με το Βέλγιο. 

Ο κ. Θεοχάρης στην προσπάθειά του να απορρίψει τον ισχυρισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι το άνοιγμα του τουρισμού, το καλοκαίρι, έγινε χωρίς σχέδιο, πέρασε στην αντεπίθεση και μίλησε για απόπειρα δυσφήμισης της χώρας.

“Αν ο τουρισμός έφταιγε για το δεύτερο κύμα, θα είχαμε περισσότερα κρούσματα τον Αύγουστο κι αν τα κλειστά σύνορα βοηθούσαν, το Ισραήλ γιατί παρουσιάζει έξαρση κρουσμάτων;”, διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η εσωτερική κινητικότητα. “Εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι”, είπε μετά την κριτική του Πάνου Σκουρλέτη, ενώ σε ότι αφορά στον περίφημο αλγόριθμο είπε ότι φτιάχτηκε από καθηγητές πανεπιστημίου και επιστήμονες.