«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;» – Ο προκλητικός Πορτοσάλτε για τη μαθήτρια στην Ηλεία (video)

«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;» αναρωτήθηκε γελώντας ο δημοσιογράφος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια το έγραψε και στο twiiter, σε ένα άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ κυνισμού.

2607648

Φαίνεται ότι δεν έχει κανένα όριο και φραγμό η προσπάθεια της κυβερνητικής προπαγάνδας να αντιστρέψει την πραγματικότητα.

Η τραγική είδηση ότι μαθήτρια στον Πύργο λιποθύμησε από την πείνα καθώς οι άνεργοι γονείς της κοπέλας είχαν ξοδέψει τα ελάχιστα χρήματα που ήταν για το φαγητό για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, στα «χέρια» του Πορτοσάλτε έγινε αντικείμενο χλεύης, ειρωνείας και αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδας.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να μιλά για «συριζαϊκές ειδήσεις» και λοιδορώντας τους γονείς που άφησαν το παιδί τους νηστικό για τον ΕΝΦΙΑ κάλεσε να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την διαπόμπευση που γίνεται μέσω των σχολίων στο Πρώτο Θέμα, κάτω από την είδηση.

«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;» αναρωτήθηκε δήθεν ο Άρης Πορτοσάλτε και ειρωνεύτηκε χυδαία τους γονείς της άτυχης μαθήτριας που ανακάλυψαν τάχα σήμερα τον ΕΝΦΙΑ.

Στη συνέχεια, για να εμπεδωθεί με τον πιο καθαρό τρόπο ότι «ο Πορτοσάλτε, αυτός είναι»….και θα ειρωνεύεται τη δυστυχία του κοινωνικού συνόλου και θα επαίρεται γι αυτό, κατέθεσε και στο twitter τον «προβληματισμό» του:

Μερικές παρατηρήσεις:
1.Με το που ακούστηκε ότι αρχίζει ο έλεγχος στις ΜΚΟ (έχει ήδη καθυστερήσει)
εμφανίστηκαν μόλις 86 από τις 400!
Οι άλλες έκοψαν λάσπη..
2.Άρχισαν κι πάλι οι..λιποθυμίες μαθητών!
Είχαν διακοπεί στα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ίδια κ τα ίδια.
Πρέπει να βαριούνται πολύ.., έγραψε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση αναδείχθηκε από επιστολή του άνεργου πατέρα που κατήγγειλε ότι πρέπει να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ακόμα και οι άνεργοι για την πρώτη τους κατοικία. Η μαθήτρια  Γυμνασίου λιποθύμησε από την πείνα μέσα στη μέση του δρόμου στον Πύργο.

Οι άνεργοι γονείς της κοπέλας είχαν ξοδέψει τα ελάχιστα χρήματα  που ήταν για το φαγητό τα για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, με αποτέλεσμα το κορίτσι να μην έχει φάει, σύμφωνα με το δημοσίευμα του patrisnews.gr.

Η επιστολή του πατέρα της μαθήτριας

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν», αναφέρεται σε σχετική επιστολή που έγραψαν οι γονείς του κοριτσιού.

«Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν».

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…