Newsroom

Newsroom

Προκαλεί ο πατέρας του προπονητή τένις: «Πειρασμός οι ανήλικες.. πόσο να αντισταθεί;» (vid)

Ο πατέρας του προπονητή αδυνατεί να αντιληφθεί τη βαρύτητα των πράξεων και των κατηγοριών σε βάρος του γιου του - «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες»

hermes rivera newhL3aprGk unsplash

Τουλάχιστον προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του πατέρα του προπονητή τένις που συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών.

Σε δηλώσεις που μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν και τις οποίες έκανε στην εκπομπή «Live News», ο πατέρας τους 36χρονου προπονητή παραδέχεται ότι ο γιος του είχε πράγματι σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για μια οργανωμένη σκευωρία που ξεδιπλώνεται σε βάρος του παιδιού του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Η δική του η πλευρά λέει ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα δεν ξέρω πόσο καιρό. Είναι ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια».

Γίνεται σαφές ότι ο πατέρας αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των κατηγοριών που απαγγέλλονται στον γιο του. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει λίγο αργότερα πως: «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί.»

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του πατέρα εδώ:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…