Προκαλεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με τις ΗΠΑ

Έτοιμη για πόλεμο με τις ΗΠΑ δηλώνει πως είναι η Βόρεια Κορέα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν φοβάται πιθανή προληπτική στρατιωτική δράση ώστε να σταματήσει τις πυρηνικές και πυραυλικές της δοκιμές.

58d12d781dc524141e8b481b

«Η πυρηνική δύναμη της [Βόρειας Κορέας] είναι το πολύτιμο σπαθί της δικαιοσύνης και το πιο αξιόπιστο μέσο πολεμικής αναχαίτισης για την υπεράσπιση της σοσιαλιστικής πατρίδας και της ζωής των πολιτών της» επισήμανε ο ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας όπως αναφέρει το κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Έχουμε τη βούληση και την ικανότητα να ανταποκριθούμε πλήρως σε κάθε πόλεμο που θέλουν οι ΗΠΑ. Εάν οι επιχειρηματίες που έγιναν Αμερικανοί αξιωματούχοι νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν, σύντομα θα αναγνωρίσουν ότι η μέθοδός τους δεν θα έχει αποτελέσματα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.

Τα σχόλια αυτά έρχονται αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέπληξε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν λέγοντας ότι «ενεργεί πολύ άσχημα» μετά τη δοκιμή του νέου πυραύλου, που ο ίδιος ο Βορειοκορεάτης ηγέτης χαρακτήρισε ως επαναστατική ανακάλυψη στο διαστημικό πρόγραμμα της χώρας. 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…