Newsroom

Newsroom

Προκαλεί με γέλια ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Όταν η μάρτυρας υποστήριξε ότι το θύμα τής είχε μιλήσει για τον Α.Λ και της είχε πει ότι της φαινόταν καλό παιδί, εκείνος ξέσπασε σε γέλια, προκαλώντας την οργή της εισαγγελέα της έδρας.

EK Topaloudi

Σε έντονο κλίμα συνεχίζεται η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, με τη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη που είχε μιλήσει τελευταία μαζί της το βράδυ της δολοφονίας να καταθέτει σήμερα. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν για μια ακόμη φορά ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία, ο οποίος ξέσπασε σε γέλια κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, όταν η μάρτυρας υποστήριξε ότι το θύμα τής είχε μιλήσει για τον Α.Λ και της είχε πει ότι της φαινόταν καλό παιδί, εκείνος ξέσπασε σε γέλια, προκαλώντας την οργή της εισαγγελέα της έδρας.

Εισαγγελέας: «Σας είπε ότι είναι καλό παιδί; Εκ πρώτης όψεως έτσι φαίνεται»…

Τότε ήταν που ο κατηγορούμενος γέλασε, προκαλώντας την οργή της εισαγγελέα:

«Τολμάτε και γελάτε; Είστε προκλητικός, σας έχουν απαθανατίσει όλα τα κανάλια να γελάτε», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελική λειτουργός.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε, με τη φίλη της Ελένης Τοπαλούδη να αναφέρει «Το βράδυ εκείνο μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι θα πάνε για φαγητό. Μετά μου έστειλε μήνυμα να την πάρω σε μια ώρα, το είδα το πρωί και νιώθω τύψεις γι’ αυτό».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…