Προκαλεί και πάλι ο Ερντογάν: “Θράκη είναι και η Θεσσαλονίκη”

Προκλητικός για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν. Ο άνθρωπος που δεν δίστασε να δώσει εντολή στους…

erntogan 0

Προκλητικός για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν. Ο άνθρωπος που δεν δίστασε να δώσει εντολή στους αστυνομικούς να ανοίξουν πυρ εναντίον συμπολιτών του επειδή απλά εξέφραζαν τη διαφωνία τους με την πολιτική του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κεσάνη ότι «η Θράκη είναι ταυτόχρονα και Θεσσαλονίκη, είναι Κομοτηνή και Ξάνθη. Είναι επίσης Κίρτζαλι και Βαρδάρης. Αν πάμε λίγο πιο πίσω, είναι Σκόπια και Πρίστινα, είναι Σεράγιεβο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Θράκη είναι ο ζωντανός μάρτυρας της κοινής ιστορίας μας στην Ευρώπη. Αντιπροσωπεύει όλο το παρελθόν μας στην περιοχή. Και σήμερα, στο κέντρο όλων των σχέσεών μας στην περιοχή των Βαλκανίων, βρίσκεται η Θράκη, με την Αδριανούπολη, το Τεκίρνταγ (Ραιδεστός), το Κιρκλάρελι (Σαράντα Εκκλησιές) και φυσικά την Κωνσταντινούπολη», πρόσθεσε ο τούρκος πρωθυπουργός.

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…