Newsroom

Newsroom

Πρώην υπουργός της ΝΔ αναλαμβάνει διευθυντικά καθήκοντα στο MEGA

Από σήμερα Παρασκευή, διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης αναλαμβάνει ο...

4667183

Ανακατατάξεις και αλλαγές έρχονται στον ενημερωτικό τομέα του Mega.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το σταθμό, από αύριο 10 Ιουλίου αναλαμβάνει στο κανάλι καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης ο Γιάννης Μιχελάκης, που θα βρίσκεται ιεραρχικά αμέσως μετά τον γενικό διευθυντή, Σταμάτη Μαλέλη.

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον η συνύπαρξη και η συνεργασία του Σταμάτη Μαλέλη με ένα πρωτοκλασάτο και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, καθώς το τελευταίο διάστημα ο γενικός διευθυντής του ΜΕGA προσπαθεί να χτίσει ένα αντι-δεξιό προφίλ.

Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Alter Ego του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Τη Γενική Διεύθυνση του MEGA αναλαμβάνει από την Παρασκευή 10 Ιουλίου ο Σταμάτης Μαλέλης. Τη Γενική Διεύθυνση του Ειδησεογραφικού και Ενημερωτικού Τομέα του MEGA αναλαμβάνει σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού ο Γιάννης Μιχελάκης.

«Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία» καταλήγει η ανακοίνωση. Ο Γ. Μιχελάκης έχει εργαστεί σε αρκετές εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς και ήταν μεταξύ άλλων αρχισυντάκτης στο παλιό «Mega» και το «Mega Κύπρου», καθώς επίσης και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη τηλεόραση του ΑΝΤ1. Επίσης έχει χρηματίσει βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία (2012-2015), Υπουργός Εσωτερικών (2013-2015) και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος (2011-2013).

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…