Newsroom

Newsroom

Πρώην υπάλληλος ξενοδοχείων: Τι δεν πρέπει να αγγίζουμε (ποτέ) από το πρωινό (Video)

«Δεν ξέρω πως να το πω, χωρίς να μου επιτεθούν άνθρωποι του χώρου, αλλά αν διαμένετε σε ένα ξενοδοχείο και σας προσφέρουν πρωινό με αυγά, βάφλες και τέτοια, μην φάτε αυτά τα... σκ...α», είπε αρχικά.

franz schekolin zSnZrRjFxm4 unsplash

Η Brandi Augustus γνωστή με το username @brandiaugustus στο Tik Tok, δούλευε για 15 χρόνια σε ξενοδοχείο και αποφάσισε μέσω μιας δημόσιας ανάρτησης να προειδοποιήσει τον κόσμο για το τί δεν πρέπει να αγγίξουμε ποτέ από τον μπουφέ του πρωινού.

«Δεν ξέρω πως να το πω, χωρίς να μου επιτεθούν άνθρωποι του χώρου, αλλά αν διαμένετε σε ένα ξενοδοχείο και σας προσφέρουν πρωινό με αυγά, βάφλες και τέτοια, μην φάτε αυτά τα… σκ…α», είπε αρχικά.

Αν όμως το κάνουν, τότε σε καμία περίπτωση να μην φάνε από τις βάφλες, εξηγεί στη συνέχεια.

Ειδικότερα για τις βάφλες όπως τόνισε η ίδια, πρόκειται για ιδιαίτερα κακή επιλογή πρωινού καθώς το μηχάνημα που φτιάχνει το μίγμα δεν καθαρίζεται πάντα, ενώ αυτό που ψήνονται, χρησιμοποιείται ξανά και ξανά μέχρι να μυρίσει.

Μάλιστα επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, όπως είναι για παράδειγμα η καθαριότητα που υπάρχει στην κουζίνα όπου πολλά πράγματα καθαρίζονται με την ίδια πετσέτα.

Αρκετοί χρήστες του Tik Tok στα σχόλια της επεσήμαναν ότι αυτό που δεν πρέπει ποτέ κανείς να δοκιμάζει είναι ό,τι έχει σχέση με αυγό, ενώ αρκετοί ζητούσαν από όσους επισκέπτονται τα ξενοδοχείο να επιλέγουν μόνο συσκευασμένα φαγητά.

Δείτε την ανάρτηση

@brandiaugustus

Don’t eat the free breakfast! #hotelhacks #nightaudit #hotel

♬ Playmate at a scary scene – Kohrogi

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…