Ιστορικό στέλεχος τη ΝΔ αναρωτιέται εάν υπάρχει υπουργός Υγείας

«Οι κάτοικοι της Β. Ελλάδος δεν είναι για τους τάφους»

NewsRoom 09/12/2020 | 13:34

Με μια σκληρή και επικριτική ανάρτηση, παλιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για την κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα.

Ιδιαίτερα αιχμηρό το σχόλιο του για τη στάση του Βασίλη Κικίλια, στον οποίο ουσιαστικά προσάπτει... πλήρης «ανυπαρξία».

Απελπισμένος και οργισμένος ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος έχει διατελέσει πολλά χρόνια βουλευτής της ΝΔ στο Κιλκίς είναι γιατρός και είχε επιπλέον διατελέσει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση Κ. Καραμανλή, εξέφρασε στο facebook τη δυσαρέσκειά του για την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση στην περιοχή του.

«Εκεί στο υπουργείο Υγείας (αν υπάρχει υπουργός)

Οι κάτοικοι της Β. Ελλάδος δεν είναι για τους τάφους. Ανοίξτε τις ΜΕΘ πανελλαδικά για περίθαλψη. Τι περιμένετε, έλεος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κ. Κιλτίδης. 

Την επόμενη μέρα μάλιστα ο Κ. Κιλτίδης «ξαναχτύπησε» τονίζοντας σε καινούρια ανάρτησή του: «Σιώπησα συνειδητά για ένα μήνα, με ότι συνέβαινε στο  Νομό και στο Νοσοκομείο. Σήμερα καταθέτω τα αυτονόητα, με την έκκλησή μου για τις ΜΕΘ.

Δεν έκρυψα ποτέ κάτω από το χαλί τα σκουπίδια  στην πολιτική ζωή. Τοποθετούμαι και γενικώς και ιδιαίτερα για τα τοπικά και ειδικά. Αν κάποιοι δεν γνωρίζουν, ας παραιτηθούν!».