Προφυλακιστέοι τρεις ακόμα για την υπόθεση της ηρωίνης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 32χρονος Έλληνας, ο 47χρονος Ιρανός και ο Ινδός-μέλος του πληρώματος του…

noor one

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 32χρονος Έλληνας, ο 47χρονος Ιρανός και ο Ινδός-μέλος του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου «NOOR ONE», που μετέφερε την ποσότητα των 2 τόνων και 120 κιλών ηρωίνης στη χώρα μας.

Ο 32χρονος αρνήθηκε τόσο οποιαδήποτε γνώση του φορτίου, που φέρεται να μετέφερε, όσο και ότι είναι μέλος του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών. Απέδωσε, μάλιστα, την εμπλοκή του στην όλη υπόθεση σε καθαρά τυχαία περιστατικά.

Επίσης, ο Ιρανός, ο οποίος φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε το φορτίο που μετέφερε το πλοίο και όταν ρώτησε του είπαν: «εσύ μην ανακατεύεσαι, αυτά που μεταφέρεις δεν είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους». «Είχα ανάγκη τα χρήματα καθώς έχω τέσσερα παιδιά και είμαι πάμφτωχος» φέρεται να υποστήριξε.

Από την πλευρά του, ο Ινδός, ο οποίος είναι μέλος του πληρώματος του πλοίου, φέρεται να έχει δηλώσει σε ανακριτή και εισαγγελέα ότι δεν γνώριζε το φορτίο του πλοίου και του είχαν πει ότι το δεξαμενόπλοιο θα ερχόταν στην Ελλάδα για επισκευή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τέσσερα από τα μέλη του πληρώματος -ο μηχανικός και τρεις ναύτες- όλοι τους Ινδοί υπήκοοι.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων