Newsroom

Newsroom

Προφυλακιστέοι η παίκτρια ριάλιτι και ο πρώην ποδοσφαιριστής για διακίνηση ναρκωτικών

Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρων των δύο συντρόφων, οι εντολείς τους αρνούνται τις πράξεις όπως τους αποδίδονται.

5374557

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον Ανακριτή η 29χρονη, πρώην μοντέλο, και ο σύντροφος της για βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται σχετικά με διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή μετά από παρακολούθηση της Αστυνομίας, μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων νωρίς το απόγευμα προκειμένου να δώσουν τη δική τους απάντηση σε όσα τους καταλογίζονται στη δικογραφία για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης σε καταστήματα εστίασης στο κέντρο και στα Νότια Προάστια.

Μετά από τις εξηγήσεις που έδωσαν στον δικαστικό λειτουργό και οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν, με την σύμφωνο γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρων των δύο συντρόφων, οι εντολείς τους αρνούνται τις πράξεις όπως τους αποδίδονται. Η πλευρά του 32χρονου συντρόφου τής κατηγορουμένης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης σχεδόν 8 κιλών, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία ανάμειξη και ευθύνη στην όλη υπόθεση η 29χρονη, ενώ ο ίδιος, όπως λέει, αρνείται ότι διακινούσε ναρκωτικά τονίζοντας πως είναι τοξικοεξαρτημένος.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η ημέρα της σύλληψης του ήταν και η πρώτη φορά που δέχθηκε, λόγω χρέους που είχε σε προμηθευτή, να παίξει τον ρόλο του μεταφορέα. Ισχυρίζεται επίσης πως ουσιαστικά τον παγίδευσαν άλλα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι ένα άτομο από το στενό περιβάλλον της παίκτριας ριάλιτι, είχε δηλώσει πως η φίλη της «Δεν είχε καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά».

Αναλυτικά είχε σημειώσει ότι:

«Η κοπέλα δεν συνελήφθη με αυτή την ποσότητα, συνελήφθη ο σύντροφός της. Την ώρα που έγινε η σύλληψη εκείνη ήταν στο σπίτι της. Στο σπίτι που έγινε το ντου από την αστυνομία υπήρχε μια μικροποσότητα, για αυτό συνελήφθη η κοπέλα. Όχι για τα 7,8 κιλά που λένε και δείχνετε και το πρόσωπο. Όλοι έχουν καταλάβει στον χώρο για ποια μιλάνε.

Η ποσότητα αυτή με τα 7,8 κιλά δεν ήταν στο διαμέρισμα. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα υπήρχε μικροποσότητα, για προσωπική χρήση. Όχι της ίδιας. Εκείνη δεν είχε καμιά εμπλοκή, είχε να κάνει καθαρά με τον σύντροφό της. Δεν μένουν καταρχήν στην Νέα Σμύρνη. Έμεναν στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου. Οι πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι ότι η σύλληψη του συντρόφου της δεν γνωρίζουμε που έγινε. Στη συνέχεια μπήκε η αστυνομία στο σπίτι».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα εδώ:

Περισσότερα σε λίγο…

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…