Προφυλακιστέοι για τη δολοφονία της Ελένης οι δυο άνδρες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακτρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21άχρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη. Ο κόσμος που μαζεύτηκε έξω από το δικαστικό μέγαρο τους λίντσαρε.

δολοφονία ροδος

Ο 21άχρονος και ο 19άχρονος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκε από το πρωί πλήθος κόσμου φωνάζοντας συνθήματα κατά τον δύο κατηγορούμενων για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα προκλήθηκαν μικροεπεισόδια τα οποία αποφεύχθηκαν εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών πέριξ και εντός του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ροδιακή», αν και οι χώροι των δικαστηρίων θύμιζαν «αστακό» από την έντονη αστυνομική παρουσία, μια ομάδα συγκεντρωμένων που βρίσκονταν έξω από το μέγαρο κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό και προσπάθησε να κατευθυνθεί προς το γραφείο της Ανακρίτριας Ρόδου, χρησιμοποιώντας παράλληλα υβριστικά συνθήματα.

Νωρίτερα σήμερα, η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα με τα δεμένα πόδια της Ελένης σόκαρε ολόκληρη την κοινωνία. Ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η κοπέλα είχε δεμένα πόδια όταν την πέταξαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ακόμη ο δικηγόρος, οι κατηγορούμενοι αφού της έδεσαν τα πόδια και την πέταξαν στα απότομα βράχια – ήταν ακόμη ζωντανή τότε -, οι δράστες είχαν την ψυχραιμία να γυρίσουν στο αιματοβαμμένο σπίτι, όπου έγινε το έγκλημα, και να το καθαρίσουν ώστε να εξαφανίσουν κάθε ίχνος του στυγερού εγκλήματος.

Οι αρμόδιες αρχές είχαν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν ακραίες ή έκνομες ενέργειες.

Το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου έχει κλείσει τις πόρτες του από τις 3 το μεσημέρι.

 

Διαβάστε επίσης: Κι εσύ Ελένη και κάθε Ελένη…

 

 

 

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…