Newsroom

Newsroom

Προφητεία Μιθριδάτη: Τα Ημισκούμπρια προέβλεψαν την εκλογή Γεωργούλη πριν 15 χρόνια (video)

Κρυμμένα ταλέντα και υπερφυσικές δυνάμεις είχαν τελικά τα Ημισκούμπρια

Καταγραφή 1

Οι ευρωεκλογές πέρασαν, οι βουλευτικές έρχονται. Μπορεί να γνωρίζαμε ότι το 2019 θα ήταν μια κατεξοχήν εκλογική χρονιά, όμως η χρονική εγγύτητα των αναμετρήσεων έχει οδηγήσει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που ίσως και να έχει κουράσει μια μερίδα των πολιτών.

Παρόλα αυτά, οι… «αποκαλύψεις» για τους υποψήφιους βουλευτές, αλλά και τους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές συνεχίζονται.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν εντάσσεται και η ξαφνική δημοφιλία ενός εκλογικού τραγουδιού των Ημισκούμπρια, το «Είναι μόνο εκλογές», από το -μακρινό πλέον- 2004, που (κι όμως) προβλέπει την εκλογή του ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη.

Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απασχόλησε πρόσφατα τα ΜΜΕ για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την πρώτη του επίσκεψη στο ευρωκοινοβούλιο, επιβεβαίωσε τον στίχο που έγραψαν και τραγούδισαν τα θρυλικά Ημισκούμπρια πριν 15 ολόκληρα χρόνια, ότι «και τον Παπακαλιάτη μα και τον Γεωργούλη, άμα κατεβαίνανε θα τους ψηφίζαν ούλοι».

Βέβαια, η επιβεβαίωση του στίχου βρίσκεται τώρα στο 50%. Ίσως ο Μιθριδάτης, αν θέλει να δει τον στίχο του να επιβεβαιώνεται σαν άλλη προφητεία, να πρέπει να κάνει μια κουβέντα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να τον πείσει να κάνει το μεγάλο βήμα. Προλαβαίνει μέχρι τις εκλογές και με τη φόρα που έχουν πάρει τα κόμματα, όλο και κάποιος θα του έχει ήδη κάνει πρόταση…

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…