Προεκλογικές αθλιότητες: Το… φωτογραφικό σόου της Άννας Καραμανλή στον ΣΚΑΪ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δε σέβεται τον θάνατο των πιλότων". υποστηρίζει η βουλευτής της ΝΔ - Η αντίδραση Βαρεμένου και η στάση του Οικονόμου

Clipboard01

Αν και οι εκλογές δεν έχουν προκηρυχθεί ακόμα, η χώρα κινείται ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς. Και αυτό σημαίνει ότι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά. Μερικά εκ των οποίων θα είναι χυδαία.

Μια ιδέα για το τι θα ακούσουμε πήραν σήμερα όσοι παρακολούθησαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ την ντροπιαστική εμφάνιση της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή και την αντιπαράθεσή της με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν η Άννα Καραμανλή σχολίασε σκωπτικά ότι “πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή χθες στην ομιλία του στο Περιστέρι ο κ. Τσίπρας” αναφορικά με την τραγωδία στην Ανδραβίδα. Όταν ρωτήθηκε γιατί το λέει αυτό, εξήγησε ότι “προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες πήγε σε παράσταση στο Παλλάς”, παρουσιάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

Ο Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για αθλιότητες, με τη βουλευτή της ΝΔ να συνεχίζει το λογύδριό της, δείχνοντας τη φωτογραφία και σχολιάζοντας: “Δείτε τους, χαμόγελο Colgate”. Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη φωτογραφία από τα χέρια της Άννας Καραμανλή, τη δίπλωσε και την πέταξε, επαναλαμβάνοντας ότι πρόκειται περί αθλιότητας.

Φυσικά, ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου δεν παρέλειψε να πάρει θέση, σχολιάζοντας πως “δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε σε μια κυρία”, αν και στη συνέχεια αναγνώρισε, στη μέση του παραληρήματος της Άννας Καραμανλή που υποστήριζε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δε σέβεται τον θάνατο των πιλότων, ότι “ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη θλίψη του και είπε συλλυπητήρια”.

Και ακόμα δεν είμαστε καν στην αρχή της (επίσημης) προεκλογικής περιόδου…

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…