Προειδοποίηση Σάντερς κατά Τραμπ: Αν πειράξει μειονότητες θα γίνουμε ο εφιάλτης του

«Ο χειρότερος εφιάλτης» του Τραμπ θα γίνει ο Μπέρνι Σάντερς αν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κινηθεί κατά των μειονοτήτων και των παράτυπων μεταναστών.

5825b8bf1dc52477308b4632

Αυτό δήλωσε ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος είχε διεκδικήσει ανεπιτυχώς το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, με ανάρτησή του στο twitter.

Τόνισε ωστόσο ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον κ. Τραμπ για τη βελτίωση της ζωής των Αμερικανών εργαζομένων.

Ο Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος στήριξε τελικώς τη Χίλαρι Κλίντον, νικήτρια της εσωκομματικής διαδικασίας για την προεδρική υποψηφιότητα των Δημοκρατικών, ανέφερε μέσω Twitter: «Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ πάρει τον θυμό του λαού και τον στρέψει ενάντια σε μουσουλμάνους, ισπανόφωνους και γυναίκες, θα γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης του».

Πρόσθεσε δε «Αυτή είναι η Αμερική και δεν θα πετάξουμε 11 εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Δεν θα στραφούμε κατά των Μουσουλμάνων»

Σε δήλωσή του την Τετάρτη, ο γερουσιαστής του Βερμόντ είχε αναφέρει ωστόσο ότι «στον βαθμό που ο κ. Τραμπ εννοεί όσα λέει για πολιτικές οι οποίες θα βελτιώνουν τις ζωές των οικογενειών των εργαζομένων, εγώ και άλλοι προοδευτικοί είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε μαζί του. Στον βαθμό που θα ακολουθήσει ρατσιστικές, σεξιστικές, ξενοφοβικές και αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές, θα του αντιταχθούμε με πάθος».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…