Newsroom

Newsroom

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Ξάνθης: «Λόγω πανδημίας» ο οδηγός έδιωξε την κοπέλα με το… προκλητικό ντύσιμο

Ίσως για λόγους... υγιεινής, και όχι μόνο! 

Στο πλευρό του οδηγού των ΚΤΕΛ Ξάνθης φαίνεται πως στέκεται ο πρόεδρος της εταιρείας, ο οποίος σε δηλώσεις του παραπέμπει την παρατήρηση για τα ρούχα της κοπέλας στην εύκολη λύση της… πανδημίας.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θέμης Γεωργιάδης, παρά το ότι υποστηρίζει θα γίνει έρευνα, σπεύδει να στηρίξει τον οδηγό, λέγοντας ότι ο ιδρώτας μπορεί να γίνει επικίνδυνος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ δικαιολογεί τον οδηγό με το επιχείρημα ότι είναι «οικογενειάρχης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χυδαίο περιστατικό σεξισμού: Οδηγός ΚΤΕΛ ζητά από γυναίκα να κατέβει γιατί φοράει τοπάκι (video)

«Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα σε ένα έκτακτο δρομολόγιο που βάλαμε για Θεσσαλονίκη. Θέλω να ενημερωθώ κι εγώ πλήρως για το περιστατικό και θα καλέσω τους υπαλλήλους σε απολογία», λέει στο newsit.gr ο κ. Γεωργιάδης.

«Η κοπέλα που δουλεύει στο σταθμαρχείο έκανε έλεγχο στα εισιτήρια των επιβατών για να εισέλθουν στο λεωφορείο και η συγκεκριμένη κοπέλα φαίνεται να φορούσε το πάνω μέρος του μαγιό της ή κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να φοράει μπλούζα. Και της είπε η υπάλληλος να βάλει κάτι πάνω της. Είναι και θέμα υγιεινής. Σε εποχή covid να είναι κάποιος γυμνός με ιδρώτα επάνω σε καθίσματα και μετά να κάτσει κάποιος επόμενος επιβάτης δεν είναι και ό,τι καλύτερο» τονίζει.

Και συνεχίζει: «Θα έπρεπε να φορά τουλάχιστον ένα μπλουζάκι. Δεν της έκανε κάποια παρατήρηση σοβαρή. Και μετά δημιουργήθηκε ένα κομφούζιο. Άρχισε να βρίζει και ο σύντροφος της. Εμείς τους κάναμε μία απλή σύσταση. Δεν της μιλήσαμε άσχημα. Αν νομίζουν ότι έχουν δίκιο ας κάνουν μήνυση, ας πάμε στα δικαστήρια. Τράβηξαν βίντεο και εξέθεσαν και τον οδηγό χωρίς να έχουν τη συγκατάθεση του. Για λόγους υγιεινής έπρεπε να φοράει μία μπλούζα έστω για να μην έρχεται σε επαφή το κάθισμα με το σώμα. Ο οδηγός έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και να μας πει η αστυνομία τι να κάνουν. Εμείς θα πάμε στον Εισαγγελέα Ξάνθης και θα καταθέσουμε μήνυση. Ο οδηγός μας αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Είναι συνεπέστατος, καλός οικογενειάρχης και δεν θέλει ποτέ να δημιουργεί προβλήματα».

Τι συνέβη

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν μια νεαρή κοπέλα που φορούσε τοπάκι ανέβηκε στα ΚΤΕΛ. Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του ΚΤΕΛ ζήτησε από την κοπέλα να κατέβει άμεσα διότι φορούσε τοπάκι.

Η αντίδραση τόσο της κοπέλας όσο και του συντρόφου της ήταν άμεση. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπάθησε με λογικά επιχειρήματα να αντικρούσει τον ακραίο συντηρητικό λόγο του οδηγού του ΚΤΕΛ, ο τελευταίος επέμενε να απαιτεί από το ζευγάρι να κατέβουν.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η εμμονή του οδηγού που ο ίδιος προτίμησε να ακινητοποιήσει ένα ολόκληρο ΚΤΕΛ αφήνοντας πολύ κόσμο να περιμένει, παρά να ξεκινήσει να οδηγάει επιτρέποντας στην κοπέλα που φορούσε το τοπάκι να φτάσει στον προορισμό της.

 

Υποκλοπές: Νέα πυρά Βενιζέλου κατά της κυβέρνησης- «Μίζερη, αδιέξοδη και μάταιη κυβερνητική γραμμή»

Υποκλοπές: Νέα πυρά Βενιζέλου κατά της κυβέρνησης- «Μίζερη, αδιέξοδη και μάταιη κυβερνητική γραμμή»

Απόλυτος στη σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, εμφανίζεται ο Ευάγγελος…

To Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες καταγγέλλει τον θάνατο 5χρονης στη νησίδα του Έβρου

To Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες καταγγέλλει τον θάνατο 5χρονης στη νησίδα του Έβρου

Την παρέμβαση των ελληνικών αρχών για τη διάσωση ομάδας προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί σε νησίδα…