Newsroom

Newsroom

Προβλήματα από την κακοκαιρία

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως στα βορειοδυτικά. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στην Αττική όχι όμως με τόσο μεγάλη ένταση από τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Πολύ γρήγορα θα αρχίσουν να εκδηλώνονται και οι πρώτες μεμονωμένες καταιγίδες.

596ba4dd1dc524cd478b462e

Αιγιαλεία: Πλημμύρες και πτώσεις δέντρων 

Σοβαρά προβλήματα κατά μήκος του οδικού δικτύου της Παλαιάς Εθνικής από Πάτρα προς Αίγιο, προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, η κακοκαιρία και η έντονη βροχόπτωση προκάλεσαν πτώσεις δέντρων στις Καμάρες και συσσώρευση υδάτων σε πολλά τμήματα της Παλαιάς Εθνικής οδού με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση της πυροσβεστικής για την αντιμετώπισή των προβλημάτων.

Στο ύψος του κάμπινγκ Τσόλις υπάρχει συσσώρευση υδάτων και αδρανή υλικά. Ενώ στην περιοχή των Αραχωβιτίκων από πτώση δέντρου υπέστη ζημιές ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο

Από την αστυνομία πραγματοποιείται συνεχής έλεγχος κατά μήκος της Παλαιάς Εθνικής οδού προκειμένου να εντοπιστούν σημεία όπου έχουν προκύψει προβλήματα και να υπάρξει άμεση επέμβαση

Αχαΐα: Φωτιά από πτώση κεραυνών – Κλειστή η Πατρών – Πύργου

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση λίγα λεπτά μετά τις 18.30 το απόγευμα στη θέση Κρίνος της Δυτικής Αχαΐας. Η φωτιά ξέσπασε μετά από πτώση κεραυνών κοντά σε σπίτια που βρίσκονται στον οικισμό Μπούκουρα.

Νέα φωτιά ξέσπασε στις 19.30 στην θέση «Μαύρη Μύτη» στη Λακκόπετρα Αχαΐας. Η φωτιά εκδηλώθηκε μετά από την πτώση κεραυνών σε δασική έκταση.

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή. Κύριο χαρακτηριστικό των ακραίων καιρικών φαινομένων η έντονη βροχόπτωση η συνεχής πτώση κεραυνών αλλά και χαλαζόπτωση κατά μήκος της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος της κάτω Αχαγιάς.

Εξάλλου η Εθνική Οδός (Ε.Ο.) Πατρών – Πύργου έκλεισε στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας. 

Έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη

Μικροπροβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση η οποία έπληξε τη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής.

Η κακοκαιρία προκάλεσε συσσώρευση υδάτων σε γήπεδο στην περιοχή της Τριανδρίας, με το νερό εν συνεχεία να πλημμυρίζει τμήμα του οδοστρώματος.

Λάρισα: Προβλήματα από την κακοκαιρία

Αρκετές κλήσεις για πλημμυρισμένα φρεάτια σε δρόμους της Λάρισας δέχθηκαν η πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και η δημοτική επιχείρηση ΔΕΥΑΛ λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αρκετοί δρόμοι της πόλης έχουν πλημμυρίσει από τη μεγάλη ποσότητα νερού που συνεχίζει να πέφτει.

Τρίκαλα: Σε ετοιμότητα με μηχανήματα η Περιφέρεια

Δέκα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βρίσκονται σε εγρήγορση και αντιμετωπίζουν τα  προβλήματα καταπτώσεων που έχουν σημειωθεί στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων, από τις τελευταίες ισχυρές βροχοπτώσεις, δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής ο αντιπεριφερειάρχης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στα λευκά το Μέτσοβο απ’ τη χαλαζόπτωση

Δυνατό μπουρίνι συνοδευόμενο από χαλαζόπτωση έπληξε το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και αρκετές περιοχές πέριξ αυτού, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες, όπως στο χωριό Ζωτικό.

Σφοδρές καταιγίδες και έντονες χαλαζοπτώσεις έπληξαν και τα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, τμήμα της περιοχής του Ζαγορίου και της Λάκκας Σουλίου με τα σοβαρότερα όμως προβλήματα να έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στο Μέτσοβο.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, από τη σφοδρή χαλαζόπτωση, άσπρισαν οι στέγες και οι κήποι των σπιτιών, με τους κατοίκους να βρίσκονται αντιμέτωποι με ανυπολόγιστες ζημιές στις καλλιέργειές τους, ενώ σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και σε αρκετούς δρόμους μέσα στο χωριό .

Τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται ήδη κατά μήκος του ορεινού οδικού επαρχιακού δικτύου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, το συντομότερο δυνατόν.

Πότε θα “επιστρέψει” το καλοκαίρι

Μέσα στις επόμενες ώρες, το κύμα κακοκαιρίας θα εξαπλωθεί σε όλη την χώρα. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν την Τρίτη και από την Τετάρτη ο καιρός θα είναι και πάλι καλοκαιρινός.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…