Προ των πυλών να απαγορευθεί η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα

Οι ελλιπείς έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και η παράλειψη της χρήσης μάσκας στα γήπεδα, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στα χθεσινά επεισόδια στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, οδηγούν την κυβέρνηση στην απαγόρευση φιλάθλων   

5443737

Την πιθανότητα να απαγορευτεί η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα αν δεν φορούν μάσκα έθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του σήμερα το απόγευμα στο Mega.

Μιλώντας για το θέμα, ο υπουργός σημείωσε ότι «οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν φορούν μάσκα» και προειδοποίησε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στην περίπτωση των επεισοδίων στην Τούμπα, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης, τέσσερις από τους συλληφθέντες δεν είχαν καν πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς το οποίο δεν επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο, για αυτό ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο, ενώ επισήμανε ότι και από την τηλεόραση φαίνεται ότι σε κανένα γήπεδο δεν φορούν μάσκες.

Ο υπουργός ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους και ταυτόχρονα έκανε έκκληση το επόμενο Σαββατοκύριακο οι ομάδες να φροντίσουν για την τήρηση του μέτρου, υπογραμμίζοντας ότι η Αστυνομία θα κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους.

«Είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα και το αγαπημένο μας άθλημα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας προστατέψουν όλοι και τους εαυτούς τους και την ομάδα τους», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους