Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Τα αδιανόητα τρομακτικά κέρινα ομοιώματά τους σε μουσείο της Κρακοβίας (Video)

Το πρόσωπο του κέρινου ομοιώματος του πρίγκιπα φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι - Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 12 εκατ. προβολές και 1,7 εκατ. likes.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από μουσείο της Κρακοβίας στο οποίο μπορεί κανείς να δει τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, Ουίλιαμ και της συζύγου του, πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον.

Το κέρινο ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον απλά δεν θυμίζει την πριγκίπισσα και εκείνο του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν είναι καθόλου…κολακευτικό. Το πρόσωπο του κέρινου ομοιώματος του πρίγκιπα φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι και τα μαλλιά του είναι τραβηγμένα προς τα πίσω και τα χείλη του ανοιχτά αποκαλύπτουν τα δόντια του, σχολιάζεται σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, στα οποία αμφισβητείται η εμπειρία στην κηροπλαστική του δημιουργού των φιγούρων.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Κρακοβίας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής αυτή την εβδομάδα όταν το βίντεο από περιήγηση στους χώρους του έγινε viral στο TikTok. «Περιμένετε έως το τέλος» προτείνεται στη λεζάντα του βίντεο.

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές και 1,7 εκατομμύρια likes.

Η τρομερή εμφάνισή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ οδήγησε σε εικασίες μεταξύ των σχολιαστών ότι το έργο «έγινε αυστηρά από μνήμης» ή «για να αποφευχθούν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων».

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι τρομακτικός» αναφέρεται σε σχόλιο στο TikTok . «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία Τέμπη: Πήραν νέα προθεσμία πήραν οι δύο σταθμάρχες – Πότε θα απολογηθούν

Τραγωδία Τέμπη: Πήραν νέα προθεσμία πήραν οι δύο σταθμάρχες – Πότε θα απολογηθούν

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας…