Η πρώτη ανάρτηση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την ανακοίνωση της Μίντλετον για τον καρκίνο

Στην πρώτη ανάρτησή του, ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου έγραψε ένα δικό του σύντομο μήνυμα, τιμώντας τη Βρετανίδα Ρέιτσελ Ντέιλι.

william

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχεδόν έναν μήνα μετά την αποκάλυψη της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία αφού διαγνώστηκε με καρκίνο.

Στην πρώτη ανάρτησή του, ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου έγραψε ένα δικό του σύντομο μήνυμα, τιμώντας τη Βρετανίδα Ρέιτσελ Ντέιλι, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από το 2005, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για τόσες πολλές αξέχαστες εμφανίσεις. Πολλά περισσότερα γκολ για τη Βίλα τώρα! W».

prince william large

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διέκοψε τις διακοπές του για το Πάσχα, με τα παιδιά του και τη σύζυγό του, για να μοιραστεί αυτό το πολύ ιδιαίτερο αφιέρωμα στην 32χρονη επιθετικό της Εθνικής Αγγλίας και της Άστον Βίλα, Ρέιτσελ Ντέιλι, που ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…