Πρεμιέρα για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ με τον Γαρδέλη να «σχολιάζει» Κασσελάκη και Τάιλερ

Ομοφοβικά σχόλια από τον Σταμάτη Γαρδέλη και έντονη αντίδραση από Τάσο Ξιαρχό - Δείτε το βίντεο

Καταγραφή 49

Ακούς το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, σεξιστικά σχόλια από τον Χιώτη εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Βλέπεις ριάλιτι στον ΣΚΑΙ ομοφοβικά σχόλια από τον Σταμάτη Γαρδέλη, το πρωί ο Πορτοσάλτε πολιτική προπαγάνδα εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Τι εμμονή είναι αυτή…;

Το νέο ριάλιτι του σταθμού, “I’ m a celebrity… Get me out of here!” έκανε πρεμιέρα χθες με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να υποδέχονται τους 14 celebrities και ήδη από το πρώτο επεισόδιο καταλάβαμε τι θα δούμε… ακόμα μία τηλεοπτική ζούγκλα.

Κατά τη διάρκεια μια έντονης αντιπαράθεσης που είχαν 2 σελέμπριτις (;) ακούστηκαν αδιανόητα πραγμάτα. Η διαμάχη ήταν ανάμεσα στον Τάσο Ξιαρχό και τον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Δεν θέλω να μάθω άλλο για αυτή την ιστορία την αρχαία που έχεις πάθει εμμονή! Βαρέθηκα! Πάρε έναν κίωνα και κάτσε επάνω, δηλαδή φτάνει πια…

Ποιος Πλούτος, Ήφαιστος, Ηφαιστίωνας και Άρης; Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός! Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα τώρα… Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου, έλα», είπε ο χορογράφος στον ηθοποιό με τον πολύ άντρα Γαρδέλη να απαντά:

«Θες να παίζουμε συνέχεια αυτά που παίζει η τηλεόραση; Θα τα κόψουν όμως… Που παίζουν Κασσελάκη ας πούμε και Τάιλερ»