Πρέβεζα: θύμα άγριου ξυλοδαρμού 83χρονη

Σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένη, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μια γυναίκα 83 ετών, η οποία βρέθηκε χθες χωρίς της αισθήσεις της και με κτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, στο σπίτι της στην Πρέβεζα.

ek asty

Την ηλικιωμένη γυναίκα, βρήκε γυμνή και χωρίς της αισθήσεις της, πάνω στο κρεβάτι μια γειτόνισσα της, η οποία δεν την είχε δει όλη την ημέρα, ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι της. 

Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των κτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 40χρονος, ο οποίος φέρεται να ισχυρίστηκε πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη.

Οι αστυνομικοί, που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.