Πράσινο τρένο στην Τρίπολη!

Δεν σταματάει να εντυπωσιάζει ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη, καθώς μετά τις δύο συνεχόμενες τεσσάρες σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, αυτή τη φορά φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Αστέρα μέσα στην Τρίπολη, στην προσπάθειά του να ανακτήσει λίγο από το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία.

58a8a0df1dc5242b668b4589

Οι πράσινοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι, και από το τέταρτο λεπτό πολιορκούσαν την εστία των γηπεδούχων. Στο 7ο λεπτό τελικά, ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ παίρνοντας την υπέροχη κάθετη μπαλιά του Μπουμάλ και κάνοντας το 0-1. Στο 9ο λεπτό, ο Μπεργκ από νέα κάθετη, αυτή τη φορά του Εμποκού, διπλασίασε τα τέρματα των πρασίνων, οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν.

Μένοντας ψηλά, κατάφεραν στο 30ο λεπτό να κάνουν το 0-3, μετά από εκτέλεση φάουλ του Εμποκού και κεφαλιά του Μολέντο, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Εμποκού χρίστηκε και σκόρερ, όταν από βαθιά μπαλιά του Κουρμπέλη, βρέθηκε απέναντι στον Ντοναρούμα και έκανε το 0-4, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος, βρήκε ξανά κυρίαρχους τους πράσινους, με τον Αστέρα να δείχνει μάλλον ανήμπορος να αντιδράσει. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, στο 83, ο Βλαχοδήμος σέντραρε από αριστερά, ο Μπεργκ πήρε την κεφαλιά, ο Ντοναρούμα απέκρουσε, αλλά ο Μπουμάλ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το τελικό 0-5.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…