«Πράσινη» ραψωδία

Με μια εκπληκτική  εμφάνιση από τον Νικ Καλάθη και τον Ντίνο Μήτογλου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε 106-102 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση και πήγε στο 10-7 στη φετινή Euroleague.  

4996481

Το έκανε πέρσι στην Μόσχα, στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού όταν o Νικ Καλάθης με  buzzer beater «ξέρανε» την ΤΣΣΚΑ.  Το έκανε και φέτος στο Καλίνινγκραντ κερδίζοντας στην παράταση με 106-102 (κ.δ. 89-89), αφήνοντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την «ρωσική αρκούδα» στα κρύα του… λουτρού. Οι «πράσινοι» έκαναν μια από τις καλύτερες τους φετινές εκτός έδρας εμφανίσεις, έπαιξαν με μεγάλη ωριμότητα πετυχαίνοντας την 10η νίκη της σεζόν.

Το παιχνίδι της… ζωής του για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ντίνος Μήτογλου. Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός φόργουορντ βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά, πέτυχε 25 πόντους(με 16 ριμπάουντ) επίδοση που συνιστά ατομικό ρεκόρ στην Euroleague. Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι πρόσθεσε στο ενεργητικό του κι ο Νικ Καλάθης, ήταν αυτός που με καθοριστικά εύστοχα σουτ έδινε λύσεις, αυτός που έπαιζε σκυλίσια άμυνα στον Τζέιμς,  κι αυτός που με μαεστρία οργάνωνε υποδειγματικά τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού. Ο Καλάθης τελείωσε το ματς με 22 πόντους και 17 ασίστ!
 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…