Πόζαραν γυμνοί νοσοκόμοι-νοσοκόμες για να καταγγείλουν τις ελλείψεις

Την κίνηση του παθολόγου Αλέν Κολομπιέ, στο Πομρόλ της νότιας Γαλλίας, όταν αποφάσισε να ποζάρει γυμνός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταγγείλει «την ένοχη ανετοιμότητα» και την έλλειψη προστασίας των επαγγελματιών υγείας, στη μάχη εναντίον του νέου κορονοϊού, μιμήθηκαν οι νοσοκόμες-νοσοκόμοι   

Συγκεκριμένα, η  Αλεξάντρα Κανταρέλ μαζί με τους συναδέλφους της από το νοσοκομείο στη Ρεν, πόζαραν  γυμνοί στη Γαλλία για να καταγγείλουν την έλλειψη εξοπλισμού, μέσων,πόρων και προσωπικού στην μάχη κατά του κορονοϊου.

Όπως αναφέρει η ίδια στην limportant.fr «Από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι μου αισθανθήκαμε αβοήθητοι. Χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό, πολύ γρήγορα  θα νοσούσαμε κι εμείς και στην πορεία θα ήταν αδύνατο να αποκτήσουμε μάσκες», αναφέρει η Αλεξάντρα Κανταρέλ 

Όπως αναφέρει οι νοσηλευτές φοβούνται πλέον πολύ για τις οικογένειες τους.  “Έχω δημιουργήσει ένα αεροφράκτη μέσα στο σπίτι, όπου αφήνω τα πράγματα μου, και πηγαίνω για  ντους για να μην μολύνω την οικογένειά μου όσο το δυνατόν περισσότερο”. 

Η Αλεξάνδρα, αφού είδε έναν από τους συναδέλφους της από την Hérault να θέσει γυμνό στο Διαδίκτυο για να καταγγείλει αυτήν την έλλειψη μέσων και υποστήριξης , ήθελε να στείλει και αυτή το μήνυμα.  

Ένα βίντεο κλιπ τοποθετήθηκε με τις 43 φωτογραφίες και τα hashtags που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα. Οι νοσηλευτές δεν θα ήθελαν να ξεχαστούν από τις αρχές.

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

βεγγαλικα πάρνηθα

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική βρισκόταν στο «κόκκινο» για πυρκαγιές (video)

Νέες εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα από την Πάρνηθα, οι οποίες δείχνουν ασυνείδητους να συνεχίζουν απτόητοι…