Πούτιν: Συμφωνία με τον Ποροσένκο για ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης

Για «ειρηνική επίλυση» της ουκρανικής κρίσης και συμφωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο έκανε λόγο ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος…

poutin 3

Για «ειρηνική επίλυση» της ουκρανικής κρίσης και συμφωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο έκανε λόγο ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος επέρριψε ωστόσο την ευθύνη στο Κίεβο, λέγοντας πως «δεν μπορεί να προβλεφθεί τέλος στην κρίση, όλα εξαρτώνται από την πολιτική βούληση της ουκρανικής πλευράς».

Η Μόσχα «ρίχνει το μπαλάκι» στην ουκρανική πλευρά ενώ μόλις το προηγούμενο βράδυ η ΕΕ είχε εγείρει την απειλή νέων κυρώσεων σε βάρος της.

Μιλώντας το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πούτιν ανέφερε πως «φτάσαμε σε συμφωνία με τον Πέτρο Ποροσένκο για ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης», όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Ο Ουκρανός πρόεδρος είχε προαναγγείλει οδικό χάρτη για εξομάλυνση της κατάστασης στην ανατολική Ουκρανία. Ο Πούτιν σημείωσε την Κυριακή ότι είναι «καίριας σημασίας να εφαρμοστεί το ειρηνευτικό σχέδιο και να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για το καθεστώς των ανατολικών περιοχών».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…