Newsroom

Newsroom

«Πουλάει»… ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος – Υπόσχεται να αλλάξει όνομα στο ΚΙΝΑΛ

Όσες περισσότερες πράσινες σημαίες και φωτογραφίες του Παπανδρέου, τόσο το καλύτερο για τον... #Andreas

E0imANMWEA4d6rF

Φωτογραφήθηκε με όσες περισσότερες σημαίες του ΠΑΣΟΚ χωρούσαν στο πλάνο, έκανε άνοιγμα στις… ξεχασμένες τοπικές οργανώσεις του Κινήματος, και βγήκε στην ΕΡΤ για να δηλώσει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, τότε αυτό θα αλλάξει όνομα και θα ξαναγίνει… ΠΑΣΟΚ.

Γενικότερα, φαίνεται να αποτελεί συνειδητή επιλογή του Ανδρέα Λοβέρδου να χρησιμοποιεί τη λέξη ΠΑΣΟΚ σε κάθε πρόταση, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τα μέλη του κόμματος που θεωρούν ότι έχει προσδεθεί στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Αν. Λοβέρδος έχει ξεκινήσει μόνος του την προεκλογική εκστρατεία για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, παραβιάζοντας ανοιχτά την εντολή της Φώφης Γεννηματά να μην ξεκινήσει ο φανερός εσωκομματικός ανταγωνισμός πριν το φθινόπωρο.

Με μια διπλή κίνηση λοιπόν, ο Λοβέρδος σήμανε αυτόνομα την έναρξη της κούρσας διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ, κάνοντας «τυχαία» επίσκεψη επισκέφθηκε στα γραφεία της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, και αναρτώντας φωτογραφία με σημαίες του ΠΑΣΟΚ, φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου και την «υπόσχεση»να «σηκώσουμε ξανά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ παντού» και να ανοίξουν και πάλι τα γραφεία του σε όλη την Ελλάδα.

«Με αφορμή ένα επαγγελματικό δικηγορικό ραντεβού στην περιοχή βρήκα σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτώ τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας για να συναντηθώ με τον φίλο και συναγωνιστή Παναγιώτη Τζοβάρα, που με δικά του έξοδα συντηρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ της τοπικής δημοτικής οργάνωσης. Φωτογραφήθηκα μαζί του και από τους Φιλιάτες στέλνω διπλό μήνυμα: Τιμή και ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι στήριξαν, υποστήριξαν και κράτησαν όρθιο το ΠΑΣΟΚ. Υπόσχεση να ανοίξουμε σε όλη την Ελλάδα ξανά τα γραφεία της παράταξης και να στήσουμε ξανά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ παντού. #Andreas», αναφέρει στην ανάρτησή του ο… #Andreas.

Παράλληλα, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αποκάλυψε τις βλέψεις του για την κατάργηση του ονόματος του ΚΙΝΑΛ.

«Ελπίζω την πορεία του Πάμπλο Ιγκλέσιας να την έχουν και άλλοι στην Ελλάδα, που ευδοκίμησαν καλλιεργώντας το ψέμα και τη δημαγωγία. Το βάζουν πλέον στα πόδια οι κήρυκες του ψέματος. Το ψέμα έχει τελειώσει» είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Θάνο Σιαφάκα.

«Το φθινόπωρο θα έχουμε αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ, επισήμανε ο κ. Λοβέρδος. «Οι αλλαγές αυτές θα έχουν τέτοιο χαρακτήρα, ώστε να γίνουμε κόμμα εξουσίας. Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠαΣοΚ και αυτή θα είναι η δική μου πρόταση. Προφανώς σε αυτή την κούρσα αλλαγών θα μπω μπροστά. Δεν θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα. Είμαι αποφασισμένος» πρόσθεσε.

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Βελόπουλου – «Έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση» (video)

Λιάγκας 1

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά Βελόπουλου – «Έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση» (video)

«Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή…

Χριστοφιλοπούλου: Δεν είναι αυτό που νομίζετε… για Μπελέρη – «Τα ακούω βερεσέ όσα λένε» (video)

Χριστοφιλοπούλου 1

Χριστοφιλοπούλου: Δεν είναι αυτό που νομίζετε… για Μπελέρη – «Τα ακούω βερεσέ όσα λένε» (video)

Η Χριστοφιλοπούλου αφού πρώτα «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη, τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα για τον…

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

240423112228 mpeos konstantopoulou

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» – Ακόμα γελάνε στα social media με την… σεξουαλική παρενόχληση της Κωνσταντοπούλου στον Μπέο

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter σχετικά με την... καταγγελία του Αχιλλέα Μπέου…