Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών για το τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας 

Σ ε εξέλιξη είναι η έρευνα της τροχαίας για το θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας που κόστισε την ζωή 4 ανθρώπων ανάμεσα τους και ενός 3χρονου αγοριού.

58b556121dc524ae0f8b4728

Η τροχαία ήδη έχει μαζέψει και τα μικρότερα κομμάτια από τα δύο οχήματα και τις επόμενες ημέρες θα οριστεί πραγματογνώμονας .

Εντωμεταξύ στα χέρια της Τροχαίας βρίσκεται το υλικό από τις κάμερες της εθνικής οδού ανά 4 με 5 χλμ. Και από την αμέσως προηγούμενη κάμερα -από το σημείο του δυστυχήματος- δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα μπροστά από τη μοιραία Porsche.Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις μιλούν για υπερβολική ταχύτητα ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της porsche και σε συνδυασμό με την απότομη αντίδραση του οδηγού να χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου. Ωστόσο όλα αυτά είναι εκτιμήσεις οι οποίες θα γίνουν συμπεράσματα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

Πάντως, αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης ανέφερε: «Περίπου ένα χιλιόμετρο πριν από το σημείο του δυστυχήματος, με προσπέρασε η Porsche. Ο δρόμος ήταν βρεγμένος αλλά δεν έβρεχε εκείνη την ώρα. Με προσπέρασε κανονικά, από αριστερά, αλλά με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Εγώ πήγαινα με 140, η Porsche ίσως πήγαινε και με 300 χιλιόμετρα την ώρα».

Μέχρι στιγμής ο πατέρας που έχασε σε μια στιγμή το 3χρονο αγοράκι του και την γυναίκα του δεν έχει καταθέσει καθώς είναι σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε επίσης:Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα στην σύζυγό του Αποστολία και το τρίχρονο γιο τους