Πού θα κάνουν Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Οι διακοπές του Πάσχα αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν για λίγες ημέρες μακριά από τις καθημερινές υποχρεώσεις.

NewsRoom 14/04/2017 | 16:16

Κάποιοι επιλέγουν να ταξιδέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και κάποιοι άλλοι σε άλλα τουριστικά θέρετρα.

Δείτε λοιπόν που θα κάνουν Πάσχα φέτος οι πολιτικοί αρχηγοί:

Προκόπης Παυλόπουλος: Στην Καλαμάτα Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα όπου βρίσκεται ήδη. Απόψε θα ακολουθήσει την τελετή του επιταφίου στο ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος.

Αλέξης Τσίπρας: Στην Κέρκυρα Στην Κέρκυρα θα βρεθεί ο πρωθυπουργός προκειμένου να ζήσει το φημισμένο Κερκυραϊκό . θα παραμείνει στο νησί μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Τήνο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί για το νησί της Τήνου, μαζί με την οικογένειά του. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει σπίτι στο νησί κοντά στην Καρδιανή, που αύριο τον περιμένουν στην τοπική εκκλησία για την Ανάσταση.

Φώφη Γεννηματά: Στη Ρόδο Στη Ρόδο θα βρεθεί αυτές τις ημέρες η Φώφη Γεννηματά με την οικογένειά της. Παράλληλα,, θα επισκεφθεί και την Σύμη, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Την Δευτέρα του Πάσχα η κυρία Γεννηματά θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου.

Σταύρος Θεοδωράκης: Στα Χανιά Την πατρίδα του τα Χανιά επέλεξε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μάλιστα έστειλε και το δικό του προσωπικό μήνυμα μέσω διαδικτύου.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Στη Λιβαδειά Στη Λιβαδειά θα βρεθεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που σύμφωνα με το πρόγραμμά του θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Βασίλης Λεβέντης: Στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα παραμείνει για τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.