Newsroom

Newsroom

Πού… εξαφανίστηκε ο Τσιόδρας;

Κρατά «αποστάσεις»;

5058697

Πληθαίνουν τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα.  Η «σιωπή» του καθηγητή είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, αυτό που μένει ωστόσο να απαντηθεί είναι γιατί ο κ. Τσιόδρας… χάθηκε.

Όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς έλεγε ότι «αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ενημέρωση, σημαίνει ότι κάτι θα έχει πάει πολύ στραβά», προφανώς δεν εννοούσε ότι ο ίδιος και ο Σωτήρης Τσιόδρας θα… πιουν το αμίλητο νερό ως τότε. Άλλωστε, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίζεται δημοσίως συχνά-πυκνά, για συμπληρωματικές οδηγίες ή για να κάνει αυτοψία σε περιοχές με αυξημένο αριθμό κρουσμάτων.

Ωστόσο, παρά την έκδηλη ανησυχία που προκαλείται από την αυξανόμενο αριθμό των εισαγόμενων κρουσμάτων, όπως και από τις νέες αναφορές στον ΠΟΥ περί μετάδοσης του κορωνοϊού ακόμη και με τον… αέρα, αίσθηση προκαλεί η επιλογή του Σωτήρη Τσιόδρα να παραμείνει σιωπηλός.

Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του υπουργείου Υγείας, όπως αναφέρει το matrix24.gr, παραμένει στη θέση του και συντονίζει την επιτροπή των ειδικών.

Ωστόσο, το γεγονός ότι αποφεύγει να πει έστω και μία κουβέντα δημοσίως έχει πυροδοτήσει σενάρια που τον θέλουν να διαφωνεί με την ακολουθούμενη στρατηγική «ανοίγματος» του τουρισμού.

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…