Πού είναι η κυβερνητική εκπρόσωπος την ώρα που καίγεται η χώρα;

«Ενώ η χώρα δοκιμάζεται από τα πύρινα μέτωπα ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου έχει αναλάβει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας»

5260902

Ενώ η χώρα δοκιμάζεται από τα πύρινα μέτωπα ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου έχει αναλάβει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Η Αριστοτελία Πελώνη απουσίαζε από την πρωινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκαλώντας το ερώτημα αν βρίσκεται εκτός Αττικής αυτές τις κρίσιμες ώρες. Το documentonews.gr επικοινώνησε μαζί της, αλλά η κυβερνητική εκπρόσωπος αποφάσισε να μας κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, στην πρωινή σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θόδωρος Λιβάνιος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Είτε η συμμετοχή της κυβερνητικής εκπροσώπου κρίθηκε αχρείαστη, είτε ήταν αδύνατη. Κατά τις πληροφορίες του documentonews.gr, η γκρίνια των κυβερνητικών συντακτών είναι μεγάλη, καθώς αρκετά κυβερνητικά στελέχη βρίσκονται σε διακοπές τη στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει «εφιαλτικές πυρκαγιές», όπως είπε ο πρωθυπουργός από την Ηλεία.

Το documentonews.gr επικοινώνησε με την κ. Πελώνη θέτοντας το απλό ερώτημα γιατί δεν έλαβε μέρος στην πρωινή σύσκεψη. Ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας, η κυβερνητική εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε σύσκεψη. Προλάβαμε να της εξηγήσουμε ότι μπορεί να μας δώσει μία σύντομη απάντηση για τους λόγους που την κράτησαν μακριά από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά εκείνη προτίμησε την οδό της σιωπής κλείνοντας το τηλέφωνο. Προσπαθήσαμε εκ νέου να επικοινωνήσουμε μαζί της, αλλά προφανώς θα ήταν πολύ απασχολημένη…

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…