«Ποταπές και ελεεινές» χαρακτήρισε τις ταινίες της Marvel ο Φράνσις Φορντ Κόπολα

Σε συνέχεια των εμπρηστικών δηλώσεων του Μάρτιν Σκορσέζε, ο θρυλικός σκηνοθέτης μίλησε εντελώς απαξιωτικά για τις blockbusters ταινίες της Μarvel

AP 19291734316285 0

Είχε προηγηθεί ο Μάρτιν Σκορσέζε που λίγες μέρες πριν δήλωσε πως οι ταινίες Marvel δεν είναι κινηματογράφος και τα σχόλιά του προκάλεσαν σειρά αντιδράσεων.

Σειρά τώρα πήρε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής Φράνσις Φορντ Κόπολα, που μιλώντας σε δημοσιογράφους στη γαλλική πόλη της Λυών, όπου μόλις έλαβε το βραβείο Prix Lumiere για τη συμβολή του στον κινηματογράφο, υποστήριξε με το παραπάνω τα όσα είπε ο Σκορσέζε.

«Όταν ο Σκορσέζε λέει ότι οι ταινίες Marvel δεν είναι κινηματογραφικές ταινίες, έχει δίκιο, επειδή από τον κινηματογράφο περιμένουμε να μάθουμε κάτι, περιμένουμε να κερδίσουμε κάτι, κάποια φώτιση, κάποια γνώση, κάποια έμπνευση». «Δεν ξέρω τι μπορεί να πάρει κάποιος βλέποντας την ίδια ταινία ξανά και ξανά», δήλωσε ο 80χρονος σκηνοθέτης.

«Ο Μάρτιν ήταν ευγενικός όταν είπε ότι δεν είναι κινηματογράφος. Δεν είπε ότι είναι ελεεινές, κάτι που λέω εγώ».

Ο Κόπολα, ο σκηνοθέτης σημαντικών ταινιών όπως ο “Νονός”, προστέθηκε στη λαμπρή λίστα με τους κινηματογραφιστές και τους ηθοποιούς που έλαβαν το Prix Lumiere, όπως ο Αλμοδόβαρ, ο Σκορσέζε και ο Μίλος Φόρμαν 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…