Ποτάμι κατά Θεοχάρη: "Δημοκρατική ευθύνη και κλεμμένη έδρα δεν πάνε μαζί"

Επίθεση στον πρώην βουλευτή του, Χάρη Θεοχάρη, με αφορμή την ίδρυση του νέου κόμματος «Δημοκρατική Ευθύνη» εξαπέλυσε το Ποτάμι.

NewsRoom 10/07/2016 | 16:14

«Ο κ.Θεοχάρης όσο ήταν στο Ποτάμι έκανε όλες τις δυνατές προτάσεις. ''Να ενισχύσουμε τον Τσίπρα», στην αρχή του ’15 όταν ο κ. Τσίπρας φαινόταν ανίκητος. «Να συνταχθούμε με το ΠΑΣΟΚ'', όταν το ΠΑΣΟΚ πήγε καλύτερα από το Ποτάμι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ''Να πάμε με την Ν.Δ'', όταν εκλέχθηκε αρχηγός της ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και τον Μάρτιο συμφώνησε με τον κ. Λεβέντη ότι ''αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια Οικουμενική''», τονίζει η ανακοίνωση της Σεβαστουπόλεως.

«Τώρα έχοντας το δικό του προσωπικό κόμμα μπορεί να επιλέξει ότι θέλει χωρίς να είναι υποχρεωμένος να ρωτήσει κανέναν. Ας πάψει όμως να ξιφουλκεί εναντίον του Κινήματος που τον έβαλε στην πολιτική και τον εξέλεξε Βουλευτή και τον Σεπτέμβριο στις εκλογές που έγιναν με λίστα και όχι με σταυρό. Κι αν θέλει να ξεκινήσει την νέα του πολιτική καριέρα με μια πράξη ευθύνης να παραιτηθεί από την έδρα που κόντρα σε κάθε πολιτική ηθική κρατάει», συμπληρώνει και καταλήγει: «''Δημοκρατική ευθύνη'' και ''έδρα κλεμμένη'' δεν πάνε μαζί».

(φωτό eurokinissi)