Newsroom

Newsroom

Πώς περιγράφει το ατύχημα στο Allou Fun Park ένας από τους τέσσερις τραυματίες

"Δεν υπήρχε νερό καν, δε μας φρέναρε καμία τροχαλία" - Καταγγέλλει ότι η εταιρεία προσπαθεί να επιρρίψει στα θύματα το φταίξιμο

allo

Το πώς συνέβη το ατύχημα με τους τέσσερις τραυματίες στο Allou Fun Park περιέγραψε ένας 25χρονος που ήταν από αυτούς που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Μπήκαμε στο τρενάκι, το οποίο δεν έχει κάποια ζώνη ή οτιδήποτε, φυσιολογικά όπως λειτουργεί ένα πάρκο. Μπήκαμε κανονικά τέσσερα άτομα στο συγκεκριμένο τρενάκι, που είναι για τέσσερα άτομα, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Κατεβαίνοντας από τη δεύτερη μεγάλη ανηφόρα, που κατεβαίνεις στο νερό, δεν υπήρχε νερό καν, δε μας φρέναρε καμία τροχαλία, κάποιο φρένο από το τρενάκι. Αμέσως μετά είχε μια στροφή δεξιά και εκτροχιάστηκε και πέσαμε μέσα στο νερό. Εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη, μέσα στο νερό”, αφηγήθηκε.

Πρόσθεσε πως εξαιτίας του ατυχήματος έχει χτυπήσει στα πλευρά, του έκαναν 12 ράμματα στο κεφάλι, έχει χτυπήσει τον ώμο και το δεξί του πόδι. Όσον αφορά στους άλλους τραυματίες, είπε πως μία κοπέλα έχει τέσσερα σπασμένα πλευρά και τρύπα στον πνεύμονα, ενώ ο άλλος άνδρας έχει υποστεί ρήξη σπλήνας.

Κατήγγειλε μάλιστα ότι δεν έχει υπάρξει επικοινωνία της εταιρείας με τα θύματα, παρά μόνο για να κατηγορήσουν ένα από αυτά ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λένε και ότι σηκώθηκαν όρθιοι στο τρενάκι και γι’ αυτό προκλήθηκε το ατύχημα, επιρρίπτοντας στα θύματα την ευθύνη.

“Ήρθαν για να μας πουν και καλά ότι φταίμε εμείς, αλλά αυτό δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση, γιατί αριστερά-δεξιά έχει κάτι σίδερα και δεν είμαστε 12 χρονών, έτσι; Εμείς να διασκεδάσουμε πήγαμε”, ξεκαθάρισε.