Πώς ο Ηλιόπουλος με μια απλή ερώτηση έκανε τον Χρυσοχοΐδη να χάσει τα λόγια του για τον Μπέο(video)

Η σιωπή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μαρτυρά πολλά

Καταγραφή 29

Καλεσμένοι ήταν χθες το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος και ο υπουργός υγείας, με τη Νέα Δημοκρατία, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως είναι λογικό, πέρα απ’ το εκλογικό αποτέλεσμα, κλήθηκαν να σχολιάσουν και την απαράδεκτη στάση του Αχιλλέα Μπέου, κατά του κ. Ηλιόπουλου.

Εκεί, ο Νάσος Ηλιόπουλος έκανε μια πολύ απλή ερώτηση, η οποία μάλιστα έχει και εύκολη απάντηση, καθώς απευθυνόμενος στον κ. Χρυσοχοΐδη είπε «Πρέπει να γίνει πειθαρχικός έλεγχος στον Μπέο ,ναί ή όχι; Πόσο δύσκολο είναι το ερώτημα; », με τον υπουργό υγείας να μην λέει τίποτα και να φαίνεται ότι έρχεται σε αρκετά αμήχανη θέση.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Νωρίτερα μες στην ημέρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό, λέγοντας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παράγει τοξικότητα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και κατασκευάζοντας “ειδήσεις” εκεί που δεν υπάρχουν για να συκοφαντήσει τους αντιπάλους του. Χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ρωτήθηκα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο για προγενέστερες συμπεριφορές του δημάρχου Βόλου και είπα ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ και ότι θα τον κρίνει ο λαός. Πρόσθεσα επίσης ότι υπάρχουν αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, πειθαρχικός έλεγχος και δικαιοσύνη να ασχοληθούν μαζί του. Παρά την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανερχόταν με προσβλητικό τρόπο και έκρινα ότι πρέπει να σιωπήσω, αφήνοντας τον μόνο στο παραλήρημα του. Αυτήν ακριβώς τη ” σιωπή” μου επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει, εμφανίζοντας με δήθεν να σιωπώ στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, τις οποίες προφανώς καταδικάζω. Όμως: οι δηλώσεις αυτές έγιναν ώρες αργότερα!!! Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει το γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο και να αποδοκιμάσει τους εμπνευστές του».

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε «αρπαχτεί» με τον Αχιλλέα Μπέο

Για ακόμα μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος μας απέδειξε την απαράδεκτη στάση που έχει και το πόσο προσβλητικός μπορεί να γίνει με χυδαίο τρόπο. Θύμα του αυτή τη φορά ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου θέλοντας να απαντήσει σε λεγόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε με απαράδεκτο τρόπο, καθώς του είπε «Καλησπέρα σας, είμαι στο σπίτι και πάω σε εκλογικό κέντρο για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αυτή η λάσπη… Αν η ΠΑΕ Βόλος από το Πανθεσσαλικό οφείλει ένα ευρώ, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος.

Αλλά αυτό έχουν μάθει από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμα. Λάσπη, κατηγορίες. Να μας πει ο κύριος Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Και σε βλέπω και στο παράθυρο; Ποιο είναι το επάγγελμά σου; 4%. Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αμέσως η Σία Κοσιώνη, θέλοντας να ρίξει τους τόνους του είπε να μιλάει πιο κόσμια και ότι δεν του επιτρέπει να αναφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απ’ την πλευρά του τόνισε ότι «Δεν δέχομαι αυτό το καραγκιοζιλίκι, η λάσπη είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις», θέλοντας να απαντήσει στα όσα απαράδεκτα είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…