Πώς ο Κασσελάκης κατάφερε να κάνει τον Ευαγγελάτο να παραδεχθεί ότι μιλάει πολιτικά (video)

Πώς μια συνέντευξη με φόντο τις Σπέτσες και άρωμα lifestyle κατέληξε να γίνει «κατηγορώ» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Καταγραφή 75

Από τη μέρα που έκανε την εμφάνιση του στην πολιτική ζωή της χώρας ο Στέφανος Κασσελάκης, ένα απ’ τα πρόσωπα που έχουν ασχοληθεί περισσότερο μαζί του είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Διάφορα αφιερώματα, συνεντεύξεις, ρεπόρτερ να τον κυνηγάνε και φυσικά κατηγορίες προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μιλάει πολιτικά και ασχολείται μόνο με το lifestyle.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κινήθηκε και σήμερα στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς έχοντας καλεσμένη τη Ρένα Δούρου στο πλατό της εκπομπής «Live News» της ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έχει πολιτικό λόγο. Εκείνη τη στιγμή όμως διακόπηκε η κουβέντα τους, καθώς υπήρχε live σύνδεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπου η κάμερα του Mega τον έπιασε στις Σπέτσες όπου πήγε για τριήμερο.

Τότε και ενώ όλα είχαν μια lifestyle εικόνα απ’ το πανέμορφο νησί, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε ένα «δριμύ κατηγορώ» προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό που προσβάλει τη δημοκρατία δεν είναι η μορφή παραγωγής πολιτικής που εμείς θα εφαρμόσουμε από εδώ και πέρα, αυτό που προσβάλει τη δημοκρατία είναι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή χωρίς διαβούλευση, χωρίς συνεννόηση, που πάνε να αλλάξουνε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΔΑΕ, να αλλάξουν τη σύνθεση μιας ανεξάρτητης αρχής την οποία την έχουνε πολιορκήσει εδώ και μήνες με τον κ. Ράμο.

Βάζουνε μέσα μέλη χωρίς ΔΣ, μαζί με την ακροδεξιά. Ο κόσμος του κέντρου το εγκρίνει αυτό; Ρωτάω τον κόσμο του κέντρου, σας ικανοποιεί ότι ο πρωθυπουργός αλλάζει τη δομή μιας ανεξάρτητης αρχής; Ικανοποιεί αυτό τον κόσμο του κέντρου;».

Όταν τελείωσε η σύνδεση και πήρε τον λόγο ο Νίκος Ευαγγελάτος, παραδέχθηκε «Εδώ λίγο αλλάζω γραμμή, αυτό τώρα είναι πολιτική», απευθυνόμενος στη Ρένα Δούρου.