Πώς ο Elon Musk «έφαγε τη σκόνη» του Milo Manara στο παιχνίδι του με τον Τrump

Με τη σειρά του, και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απάντησε και ο κορυφαίος Ιταλός σκιτσογράφος, Milo Manara στον δισεκατομμυριούχο και νυν επικεφαλής του Twitter.

130952286 c95ad8b4 8f74 4438 bb54 d6078dc6c4c6

Ο δισεκατομμυριούχος και νυν επικεφαλής του επιδραστικού Μέσου Κοινωνικής δικτύωσης Elon Musk, δεν μπόρεσε να αφήσει χωρίς απάντηση την απόφαση του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αλλά και του αμερικανικού δικτύου CBS να γυρίσουν την πλάτη στο κοινωνικό μέσα δικτύωσης. Έλα, όμως που με τη σειρά του, και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απάντησε και ο κορυφαίος Ιταλός σκιτσογράφος, Milo Manara.

«Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω», ήταν η απάντηση του Trump στον Musk, ο οποίος διοργάνωσε ηλεκτρονικό «δημοψήφισμα» στο Twitter, ρωτώντας τους χρήστες αν θα επιθυμούσαν την επιστροφή του πρώην πλανητάρχη στην εφαρμογή. Οπότε και ο Μάσκ του απάντησε με ένα σκίτσο του κορυφαίου Ιταλού σκιτσογράφου Milo Manara, στο οποίο το Twitter προσωποποιείται σε μια γυναίκα που δείχνει τα απόκρυφα (το σήμα της πλατφόρμας στο επίμαχο σημείο), και τον Τραμπ σε ρόλο μοναχού. Επίσης, το σκίτσο συνόδευσε με τη φράση «και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν».

Έλα, όμως, που ο Milo Manara απάντησε. Και απ’ ό,τι φαίνεται δεν είχε καμία διάθεση να μπει στο «παιχνίδι» του Μασκ με τον Τραμπ.

Η απάντησή του από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram πήγαινε κάπως έτσι:

«Μακάρι ο Elon Musk να αναγκαστεί να τουιτάρει χίλιες φορές:”Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά σχέδια του Milo Manara χωρίς άδεια. Δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά τα σχέδια του Milo Manara χωρίς άδεια. Δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω ποτέ ξανά…”. Λοιπόν, τι θα λέγατε να του κάνω μήνυση, ζητώντας αποζημίωση 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων; Τότε θα μπορούσα να αγοράσω πίσω το Twitter και να το δώσω πίσω σε κάποιον άλλο να το διαχειριστεί!».

Μάλιστα αυτή τη φορά, ο Μanara φρόντισε να βάλει πάνω στα οπίσθια της σκιτσαρισμένης από τα χέρια του γυναίκας το κεφάλι του Musk και πάνω στο σώμα του μοναχού να γράψει τη λέξη «δικηγόρος»…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milo Manara (@milomanara_official)

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

εκτακτο

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδερνε και εξέδιδε και τη 40χρονη σύντροφό του επί τρία χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 40χρονη γυναίκα, δίπλα στον 42χρονο σύντροφό της, για τρία ολόκληρα…

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…