Newsroom

Newsroom

Πώς αντέδρασαν Οικονόμου και Παυλόπουλος στην αποχώρηση – απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη

Τι είπαν και τι δεν είπαν οι δύο παρουσιαστές για την «απουσία» της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή του ΣΚΑΙ

Screenshot 4 1

Αμηχανία και μισές απαντήσεις ήταν τα χαρακτηριστικά της σημερινής εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ.  Η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο να το ανακοινώνουν στην έναρξη της εκπομπής.

Οι δύο δημοσιογράφοι – παρουσιαστές εμφανίστηκαν μόνοι τους και αποχαιρέτησαν την Ντόρα Κουτροκόη δίνοντας τη «δική τους εκδοχή».

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος δεν σχολίασαν κάτι σχετικά με το παρασκήνιο που «κατήγγειλε» η Ν. Κουτροκόη και επικεντρώθηκαν στα «καλά» αυτή της συνεργασίας και στη φιλία που υπάρχει ανάμεσα στα τρία πρόσωπα.

«Παρατηρείτε ότι είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Να σας πούμε ότι η συνάδελφός μας, η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής, έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία της με την εκπομπή.

Εμείς να της ευχηθούμε τα καλύτερα, καλή τύχη και καλή συνέχεια στα σχέδιά της, σε ότι κι αν κάνει επαγγελματικά από εδώ και πέρα», ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου και συμπλήρωσε:

«Και φυσικά να την ευχαριστήσουμε πολύ για το διάστημα που περάσαμε εδώ μαζί. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει, είμαστε συνάδελφοι πάρα πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, οπότε ισχύει και θα ισχύει για πάντα».

Βαριές κατηγορίες και άλλη εκδοχή από την Ντόρα Κουτροκόη

Μέσα σε ένα βράδυ η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ με την ίδια να εξαπολύει σκληρά «καρφιά» κατά του ίδιου του σταθμού αλλά και των πρώην συμπαρουσιαστών της, του Οικονόμου και του Παυλόπουλου.

Η Ντόρα Κουτροκόη μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση που την οδήγησε στην έξοδο ελήφθη εν αγνοία της και της ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 01-12.

Επιπλέον, όπως αποκαλύπτει η ίδια, παρότι δεν υπήρχαν προβλήματα με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, με τους κεντρικούς, δηλαδή, παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», οι ίδιοι φαίνεται ότι δεν την στήριξαν όταν πάρθηκε η πρωτοφανής και απρόοπτη απόφαση που την οδηγούσε στην έξοδο.

Ντόρα Κουτροκόη: «Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου»

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα.

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως.

Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών», είπε η Ντόρα Κουτροκόη στην κάμερα του «Happy Day.

Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα μού ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου».

«Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον Σκάι δεν θα τα καταφέρω», είπε η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία, να θυμίσουμε, άφησε τον ΑΝΤ1 για τον Σκάι το περασμένο καλοκαίρι, σε μια κίνηση που διαφημίστηκε αρκετά από το κανάλι του Φαλήρου.

Καλλιάνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Έκανα ότι μπορούσα, δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη»

4950603

Καλλιάνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Έκανα ότι μπορούσα, δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη»

«Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός…

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα» (Video)

kallianos copy 4

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα» (Video)

«Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν…

Πλακιάς για Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα – Δεν φταίω και δεν σκότωσα κανέναν»

InCollage 20240425 140114310

Πλακιάς για Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα – Δεν φταίω και δεν σκότωσα κανέναν»

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ ,δεν γνωρίζετε μην μιλάτε», τόνισε ο…

Δίκη Ιάσονα: «Φτου σου, ψεύτη» – Χαμός στην αίθουσα μετά την κατάθεση του συνοδηγού αστυνομικού

604e6647825e631a983d9b22 1

Δίκη Ιάσονα: «Φτου σου, ψεύτη» – Χαμός στην αίθουσα μετά την κατάθεση του συνοδηγού αστυνομικού

Ούτε λίγο ούτε πολύ κατέθεσε πως δεν έφταιγε το όχημα για το τροχαίο που στέρησε…