Πορτοσάλτε: «Σε σύγκριση με τον Κασσελάκη ο Τσίπρας είναι θεός» (video)

Ο Άρης Προτοσάλτε στην προσπάθεια να υπονομεύσει το Στέφανο Κασσελάκη, μάλλον καταλάθος είπε καλή κουβέντα για τον Αλέξη Τσίπρα

πορτοσαλτε 19

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» στον ΣΚΑΙ ξεκίνησε για ακόμα μια φορά να ασκεί δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτή τη φορά τα έβαλε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας μάλιστα μια ανόμοια σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ειδικά αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να συγκριθούν ένας πρόεδρος που έχει αναλάβει ένα μήνα, με έναν πρώην πρωθυπουργό που βρισκόταν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για περίπου 15 χρόνια.

Πάντως αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο Πορτοσάλτε στην προσπάθεια του να υπονομεύσει τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του κάτι θετικό για τον Αλέξη Τσίπρα. Ποιος να περίμενε ότι θα το βλέπαμε και αυτό.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση του Δημήτρης Οικονόμου «Πως γίνεται να μένεις σε ένα κόμμα όταν δεν συμφωνείς με την ηγεσία», σχετικά με τα σενάρια διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ και την «κόντρα» που υπάρχει στο εσωτερικό του, ο Πορτοσάλτε απάντησε

«Δεν ξέρω. Αλλά αν πω ότι στεναχωριέμαι θα πω ψέμματα. Προφανώς χρειάζεται ισσοροπία το πολιτικό σύστημα αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να το κάνει, απλά δεν μπορεί.

Το έχω ξαναπεί ο Μητσοτάκης έχει ένα φυσικό ύψος και του προστίθεται κι άλλο ακριβώς γιατί είναι μόνος του. Αυτό υπάρχουν παράγοντες μαι ποικιλία ανθρώπων που δεν το θέλουν, του λένε να μην έχεις παραπάνω ύψος από ότι πρέπει.

Ο Άκης Παυλόπουλος συμπλήρωσε ότι αυτό γίνεται «Για να μην είναι ασύδωτος» με τον Πορτοσάλτε να συνεχίζει «Δεν είπα εγώ εξ’αρχής ότι έχουν άδικο. Δεν λέω ότι πρέπει να είναι ένας μονοκράτωρ.

Εγώ αυτό που ρωτάω είναι ότι από όλο το δυναμικό της χώρας πήγαν και βρήκαν το παλικάρι από το Μαϊάμι; Bρέθηκε ένας άνθρωπος που ήρθε από το Μαϊάμι με τα καλοκαιρινά του ρούχα και πήγε και πήρε το κόμμα».

Μάλιστα ο Οικονόμου πήγε ένα βήμα παρακάτω «Βρέθηκε ή τον φέραν;» με  τον Πορτοσάλτε να απαντά «Αυτό δεν το ξέρω» και τον Οικονόμου να συνεχίζει «Εκεί που καθόταν ο Κασσελάκης στην έπαυλη του, στην πισίνα του, στη Νέα Υόρκη λέει να πάω να γίνω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Τι λόγο είχε;»

Mε τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να μπαίνει στην κουβέντα και να λέει «Δηλαδή τον φέρανε οι Αμερικάνοι; Αφήστε μας ρε παιδιά», «Πάντως το αυθόρμητο δύσκολα το αγοράζω», ήταν η απάντηση Οικονόμου.

Εκεί ήρθε ξανά ο Άρης Πορτοσάλτε να συμπληρώσει: «Eγώ λέω ότι αυτός ο άνθρωπος τα προσόντα του τα πολιτικά δεν επαρκούν, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση που τον βλέπουμε να πάω να εμπιστευθώ την ψήφο μου».

«Θα επιμείνω σε σύγκριση με τον Κασσελάκη ο Τσίπρας είναι Θεός, εγώ του έχω ασκήσει έντονη κριτική και αν γυρίσει θα του ασκήσω κι άλλη, αλλά δίπλα στον Κασσελάκη μπορούμε να συγκρίνουμε με τον Τσίπρα; Αλλά είναι το πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν να είναι».

Ευθυμίου: Τι εννοούσε όταν είπε στον Ανδρουλάκη… «όποιος μιμείται τον Ανδρέα καταλήγει νάνος»

Ευθυμίου ΠΑΣΟΚ

Ευθυμίου: Τι εννοούσε όταν είπε στον Ανδρουλάκη… «όποιος μιμείται τον Ανδρέα καταλήγει νάνος»

«Όποιος προσπαθεί να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Πεντελικό καταλήγει πολιτικός νάνος» ήταν η φράση…

Νέγκα για Σάττι: «Δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή απονεμήτρια» (video)

Νέγκκα

Νέγκα για Σάττι: «Δεν είναι κάτι για να μετανιώσω, θα το ξαναέλεγα, δεν είμαι καλή απονεμήτρια» (video)

«Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της και νομίζω ότι δεν έπρεπε να είναι δημόσια…