Οι σταθερές απόψεις του Άρη Πορτοσάλτε για τον Ιβάν Σαββίδη (εικόνες)

Στα βήματα του φίλου του Άδωνη Γεωργιάδη κινείται ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος κατάφερε με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα, μια απίθανη κωλοτούμπα την οποία δεν αποκλείεται να ζήλεψε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

NewsRoom 12/03/2018 | 14:56

Ο Πορτοσάλτε, ο οποίος είναι βέβαιο πως ακόμη και κομήτης να πέσει στη Γη θα χρεώσει την ευθύνη στην κυβέρνηση, μόλις πριν από τέσσερα χρόνια χαρακτήριζε «ποδοσφαιρικό πολιτισμό» μια αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη με τον εργοδότη του Γιάννη Αλαφούζο.

Ήταν η εποχή που οι δύο άνδρες θα επιχειρούσαν από κοινού την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην πορεία βέβαια κάτι άλλαξε, αφού ο μεν Αλαφούζος άφησε τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο στη μοίρα του, ο δε Σαββίδης αποφάσισε να κάνει «κάθαρση» μπουκάροντας στο γήπεδο παρέα με τέσσερις-μπράβους κι ένα πιστόλι.

Πέρασαν λοιπόν τα χρόνια, άλλαξε κι ο Άρης Πορτοσάλτε γνώμη. Βλέποντας τις χθεσινές αθλιότητες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο δημοσιογράφος σκέφτηκε να επιτεθεί στην κυβέρνηση. Έγραψε λοιπόν στο twiter του «σύντροφοι Μαξίμου, να τον χαίρεστε! Τον σερίφη της Τούμπας… Φίλος Αλέξη και Ευκλείδη;…».

Μήπως να έκανε κι ένα τρίτο tweet ο διευθυντής του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ για να εξηγήσει τι συνέβη ξαφνικά και ο άνθρωπος που εξέφρασε τον «ποδοσφαιρικό πολιτισμό», εκφράζει σήμερα τη βία;