Η Νοτοπούλου ανάγκασε τον Πορτοσάλτε… να μάθει καινούργιες λέξεις

Μια οφειλόμενη συγγνώμη Πορτοσάλτε στην Νοτοπούλου

Πορτοσάλτε

Δεν έχασε την «ευκαιρία» ο Άρης Πορτοσάλτε να επιτεθεί στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, υποστηρίζοντας κατ’ ουσία, ότι είναι απαίδευτη και αμόρφωτη.

Ο γνωστός για τις ακραίες δηλώσεις δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε χθες να πετά τόνους λάσπης προς την Κατερίνα Νοτοπούλου, για την χρήση της λέξης «ξενοδοχία».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντησή της με το Δικοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, επεσήμανε ότι η «ξενοδοχία στη Θεσσαλονίκη αγωνιά.»

«Διδάσκει και ελληνικά» ήταν το ειρωνικό σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για τη λέξη «ξενοδοχία», ενώ την ίδια στιγμή έδειχνε χλευαστικά το δημοσίευμα τοπικού site με τις δηλώσεις της βουλευτή Κατερίνας Νοτοπούλου.

Φαίνεται όμως ότι κάποιος «ψιθύρισε» στον Άρη ότι η λέξη υπάρχει και η χρήση της ήταν εξαιρετικά ορθή.

«Επειδή χθες σχολίασα αρνητικά την κ. Νοτοπούλου για τη λέξη “ξενοδοχία” θέλω να πως ότι είναι υπαρκτή.Έκανα εγώ λάθος. δεν είναι σε ευρεία χρήση αλλά δεν έκανε λάθος. Εμείς εδώ μπορούμε να λέμε τη λέξη συγγνώμη. Όχι σαν κάτι δικούς της στο ΣΥΡΙΖΑ».

Αναγκάστηκε έτσι σε μια κωλοτούμπα και σε μια συγγνώμη προς τη βουλευτή, η οποία όπως φαίνεται, μέσα από τις δηλώσεις της, ανάγκασε τον Άρη Πορτοσάλτε να μάθει ακόμα μια καινούργια λέξη.

 

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…