Newsroom

Newsroom

Πορτοσάλτε μετά την επίθεση με γκαζάκια: «Εχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου» (video)

«Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος μετά την επίθεση με γκαζάκια που πραγματοποίησαν άγνωστοι

EK Portosalte

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι, περίπου στις 3 παρά τέταρτο τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι δράστες τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ βρέθηκε επί τόπου, προκειμένου να περισυλλέξει τα υπολείμματα του Α.Ε.Μ. τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

«Έχουμε αναβάθμιση στον κίνδυνο, μας βάλανε φωτιά. Πάμε στο χειρότερο. Για κάποιους μήνες ήρθε η Αστυνομία, μετά δεν έβγαιναν οι βάρδιες και σταμάτησε. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε. Μόλις άνοιξα το μπαλκόνι άκουσα τους απέναντι γειτόνους να μας λένε “καίγεστε”. Κατέβηκαν τρία παλικάρια και με τους πυροσβεστήρες την έσβησαν. Η δυσοσμία είναι πολύ έντονη» είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος.

Στην ερώτηση αν φοβάται ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Δεν φοβάσαι; Έχω μονίμως μια αίσθηση ότι κάτι υπάρχει πίσω μου. Ζω με αυτό το πράγμα εδώ και 10 χρόνια. Κάνω τη δουλειά μου, δεν αλλοιώνω, λέμε τη γνώμη μας πάνω στα γεγονότα. Αυτός ο σταθμός λέει τη γνώμη του. Ήρθε η στιγμή να εξαλείψουμε την τρομοκρατία. Δεν μου αφαιρεί κάτι, αλλά δεν ξέρω τι μου ξημερώνει. Δεν μας αξίζει να έχουμε τρομοκρατία, η Ελλάδα είναι ανοιχτή κοινωνία. Δεν υπάρχει Θεός πάνω από τον Θεό. Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος».

 

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ