Newsroom

Newsroom

Ο Άρης Πορτοσάλτε μας «κέρασε» στιχάκια του ΛΕΞ: «Προβληματιστείτε – Δικό σας» (audio)

«Δεν ξέρω. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο ή σου υπενθυμίζει ότι είσαι εκεί στο περιθώριο της κοινωνίας;» αναρωτήθηκε ο Πορτοσάλτε για τους στίχους του ΛΕΞ

ΛΕΞ - ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ

Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από όταν ο Άρης Πορτοσάλτε έκραζε τον «Λεξ» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, και σήμερα, ο ίδιος ο παρουσιαστής καλούσε το ακροατήριο του να προβληματιστεί με τα στιχάκι του ΛΕΞ.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Αρης Πορτοσάλτε βγήκε να «κράξει» τον ΛΕΞ λέγοντας: «Πήγαν 30 χιλιάδες νέοι και άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι χτυπάει το σύστημα».

Μάλλον τον Αρη Πορτοσάλτε τον πείραξε το γνωστό σύνθημα εναντίον του πρωθυπουργού που ακούστηκε στο τέλος της συναυλίας του ΛΕΞ.

Πορτοσάλτε για ΛΕΞ: «Δικό σας»

Σήμερα όμως, ο Άρης Πορστοσάλτε σχεδόν άνοιξε την ενημερωτική του εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με τραγούδι του πολυαγαπημένου μας ΛΕΞ.

Αυτή τη φορά ο Άρης Πορτοσάλτε δεν είχε διάθεση να «κράξει» ούτε τον ΛΕΞ ούτε τον κόσμο που τον ακούει. Αντιθέτως, αυτή τη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίστηκε προβληματισμός και αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω. Σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, σε βελτιώνει ή σου υπενθυμίζει ότι είσαι εκεί στο περιθώριο της κοινωνίας;».

Ακούστε τον Πορτοσάλτε να μοιράζει στιχάκια του ΛΕΞ

Ακούστε εδώ από το 3:20 και μετά

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…