Newsroom

Newsroom

Πορτοσάλτε και Οικονόμου… τραβάνε το αυτί του Πέτσα

Μέχρι και στον ΣΚΑΪ ενοχλήθηκαν από την κυνική δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών

ΕΚ - Πετσας

Είσαι στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και μια ωραία πρωία βγαίνεις στα κανάλια και λες κάτι αχαρακτήριστο. Αρχίζουν οι αντιδράσεις, αλλά στην αρχή δε σε αγγίζουν, γιατί τόσα χρόνια έχεις μάθει πως όποιος αντιδρά σε οτιδήποτε που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι “συριζαίος” ή κάτι τέτοιο.

Όταν όμως αντιδρά ακόμα και ο ΣΚΑΪ, τότε καταλαβαίνεις, αν μη τι άλλο, ότι έχεις υποπέσει σε ΜΕΓΑΛΟ ατόπημα.

Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών (και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο) Στέλιο Πέτσα, που χθες το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχολίασε κυνικά σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες την εν εξελίξει ενεργειακή κρίση, και συγκεκριμένα την εκρηκτική άνοδο της τιμής του φυσικού αερίου: «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει».

Η πρώτη “ανησυχητική” αντίδραση για τον Στέλιο Πέτσα ήρθε από τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ δεν του… χαρίστηκε: “Ο κόσμος περνάει πάρα πολύ δύσκολα, είμαστε σε μια φάση μετάβασης, σε μια φάση πάρα πολύ δύσκολη. Όταν προεξοφλούν όλοι ότι πάμε σε έναν πολύ δύσκολο και πολύ βαρύ χειμώνα, δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βγαίνει και να λέει την παρόλα του“, σχολίασε, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να “τραβήξει κανένα αυτί”.

Και τη σκυτάλη πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε, που έκανε λόγο για ατόπημα του υπουργού, σχολιάζοντας πως η δήλωση του Στέλιου Πέτσα θυμίζει κάτι από… Μαρία Αντουανέτα.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…