Πορτοσάλτε για τη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει «την αριστερά και τη δεξιά αριστερίλα» του σωματείου

Εκνευρισμένος και ο συμπαραστάτης του Πορτοσάλτε, Δημήτρης Οικονόμου, με όσους πανηγύρισαν για τη διαγραφή του Άρη

NewsRoom 14/10/2021 | 11:08

Εμφανώς απογοητευμένος από την συνολικότερη κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του συνδικαλιστικού οργάνου της ΕΣΗΕΑ, εμφανίστηκε ο Άρης Πορτοσάλτε μετά τη χθεσινή διαγραφή του για λόγους απεργοσπαστικής δράσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος όμως, δεν εξάντλησε την τοποθέτησή του στις κατηγορίες προς το όργανο της ΕΣΗΕΑ, αλλά επέμεινε να υπερασπίζεται την απεργοσπαστική του ενέργεια που κατέστη και η αιτία για την οριστική του διαγραφή.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Διαφώνησα με την απεργία και εργάστηκα γιατί έχω το δικαίωμα. Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες, θέλω να πω λοιπόν ότι, είτε με διαγράψει είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Απλώς δεν συνδικαλίζομαι»

Για να συνεχίσει στη συνέχεια, καταγγέλοντας την ΕΣΗΕΑ για αριστερίλα: «Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο, δυστυχώς η δεξιά, και η αριστερά αριστερίλα το κατάντησαν έτσι όπως είναι»

Αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε εμφανίστηκε να έχει έναν καλό συμπαραστάτη στη διαγραφή του. Ο Δημήτρης Οικονόμου από την πλευρά του, εμφανίστηκε εμφανώς εκνευρισμένος με όσους δημοσιογράφους πανηγύρισαν για τη διαγραφή του Άρη από την ΕΣΗΕΑ.

Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα: